Art Fa 3 anys

2019_n3: 16 artistas a Piramidón

L’exposició col·lectiva 2019_n3 podrà visitar-se fins al 28 de febrer a Piramidón, Centri d’Art Contemporani.

Piramidón, és un espai híbrid entre fàbrica de creació i galeria d’art on es fusiona l’àmbit de producció artística amb l’àmbit de difusió, exhibició i venda d’obres d’art. Per això, 2019_n3, reuneix obres d’artistes que estan realitzant estades en el centre durant l’exposició, o bé, d’aquells que han passat per aquí en els darrers anys.

2019_n3 presenta obres de 16 artistes diferents que, mitjançant diferents mitjans expressius, evidencien la pluralitat artística que existeix a Barcelona.

En aquesta ocasió, podrem gaudir d’obres realitzades en pintura sobre tela, fotografia, instal·lacions o fotomuntatges, entre altres.
Els artistas residents que hi participen són: Tono Carbajo, Rosanna Casano, Marco Noris, Yamandú Canosa, Kati Riquelme, Iván Franco, Alberto Gil Cásedas, Natalia Carminati, Eduard Resbier, Ruben Torras, Pere de Ribot, Avelino Sala, Antoni Abad, Guillermo Pfaff i Estefanía Urrutia.

També compta amb artistes temporales com Carlos Asensio i Yann Leto.
Carlos Asensio és un artista dedicat, principalment, a la pintura. El seu treball gira entorn de les imatges d’edificis abandonats en l’espai urbà com a conseqüència de la crisi econòmica. A partir d’aquí, la reflexió sobre els efectes del sistema capitalista resulta inevitable.

Per altra banda, Yann Leto, és el tercer premiat del Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty. La seva obra, es desenvolupa en forma de collage pictòric sobre els horrors que caracteritzen la societat contemporània.

Per tot això, Piramidón, Centri d’Art Contemporani, es un espai singular. Permet als visitants del centre, a més de veure l’exposició col·lectiva, conèixer als artistes en el seu espai creatiu. D’aquesta manera es d’estableix una relació directa amb l’artista que ens permet conèixer el seu discurs en primera persona.