Música Fa 3 anys

3 anys a ritme de FUEGO!

Fa 3 anys que els divendres a Razzmatazz són pur FUEGO. El rockstar Post Malone va ser dels primers en encendre la flama. Des de llavors, FUEGO s’ha convertit en el punt de trobada de multitud d’expressions artístiques i estils urbans com el trap, el hip-hop, dancehall, R&B, el Raeggetón o l’afrobeat.

Per FUEGO ha passat el més punter de l’escena local i internacional. Princess Nokia, Mc Bin Laden, Kidd Keo, Alizzz, C. Tangana, Bad Gyal o Dellafuente són només alguns dels artistes que, junt amb la Fuego Squad -la crew de DJs residents-, han convertit la sala 1 de Razzmatazz en el centre neuràlgic de l’escena urbana.

Per celebrar-ho, Razzmatazz tira la casa per la finestra amb una programació especial durant tots els divendres d’aquest mes de març.

Divendres 6 de març – PLACES + FACES + KASIEN + Fuego Squad

Places + Faces, la marca de lifestyle més cool d’UK, prepara una nit plena de sorpreses junt amb londinenc Kasien i la Fuego Squad.

Divendres 13 de març – AFTER-PARTY HAPPY BIRTHDAY FLAKKO TOUR: BUCO, ELFO & Rels B + Jyoty + Riombamba +Fuego Squad

Rels B aka Skinny Flakk aka Flakk Daniel (Mallorca, 1993) celebra l’after-party del tour del seu últim disc “Happy Birthday Flakko” que va debutar directament al número 1 de la llista AFYVE. El seguiran les DJs Jyoty i Riombamba a més de la Fuego Squad.

Divendres 20 de març – YBN Cordae + Childish Major + Fuego Squad

YBN Cordae és un raper que forma part del col·lectiu YBN (Young Boss Niggas). La nit seguirà amb Childish Major, un altre rapper i que també s’ha produït per Future, Rocko, SZA i J.Cole. Finalment, la Fuego Squad s’encarregarà de tancar el divendres.

Divendres 27 de març – DJ TUNEZ + SANDRO JEEAWOCK + Fuego Squad

DJ Tunez, va ser pioner en els ritmes Afrobeats i per això s’ha guanyat el títol de DJ Afrobeats, en part gràcies als esdeveniments amb temàtica africana que organitza a Nova York.

El marbellí Sandro Jeeawock és un dels productors de la nova escena de música urbana i el seu so viu sota la influència clara d’artistes com The Neptunes o Kanye West.
Com sempre, la Fuego Squad será el colofó ​​final en l’últim dia d’aquesta festa d’aniversari.