Està passant Fa 2 anys

Gràcies per formar part de l’Off Llum BCN!

A vosaltres, que des de divendres passat vau recórrer carrers de la comunitat creativa del Poblenou Urban District a la recerca de la llum, gràcies per acompanyar-nos en aquesta experiència lumínica!

En aquesta 2a edició de l’Off Llum BCN, s’han sumat 15 espais associats. Moltes gràcies a La Plataforma, Carpintectura, BD Barcelona Design, Chez Xefo, Càmping, Go-Popup, Valkiria IFF, Story: We Produeix, L & B Contemporary Art, Bridge_48, IAAC Fab Lab Barcelona, ​​Bcombinator, Sopa i Fundació Palo Alto per obrir les seves portes a la creació i la innovació. Trinijove, s’ha unit recentment a Poblenou Urban District amb l’objectiu de fer possible un festival més local i inclusiu.

L’Off Llum BCN no s’entén sense el treball dels artistes lumínics Maurici Ginés, Summalab, Massimiliano Moro, Joaquin Ferronato, Nueveojos, Margalef, Beatme Lab (Gonzalo Ovejero, Youssef Ben Achoura, Carlos Nogueras), Oscil·la Studio, Jordi Font, Oliver bals, Tomás Picasso, Antoni Esteve Martret, Santiago Terigi, Taller Baschet i MCM Lighting que ens han sorprès a tots amb les seves singulars instal·lacions. També volem felicitar a les alumnes de grau i màster de BAU que han participat de forma activa sortint del seu entorn educatiu i passant a l’acció així com als artistes més novells d’aquesta edició: els alumnes i les alumnes de l’Escola La Flor de Maig, escola la Llacuna del Poblenou i els nens i nenes de 5è i 6è de l’escola Sant Martí de Poblenou que han explorat de forma lúdica i creativa la màgia de la llum, connectant l’escola amb el barri.

Finalment, unes paraules d’agraïment a Estrella Damm que ens acompanya en tots els nostres projectes, a l’Ajuntament de Barcelona, ​​l’AMPA Escola Sant Martí de Poblenou, Razzmatazz i als patrocinadors que han fet possible que totes les instal·lacions lumíniques es materialitzin: Simon, Alca. Studio, Doit Europe, APDI, ICMEDIA, Ledscontrol, Llúria Light System, Iguzzini, Insensé, Sono, Protopixel, Summalab, Rental SP, Framemov, Signify i Marc Martí.

Des de Poblenou Urban District, estem molt satisfets de l’energia i la il·lusió dedicada per l’Off Llum BCN i del reconeixement que s’ha obtingut.

De nou, dir-vos que sense tots vosaltres no hauria estat possible!