Està passant Fa 3 anys

El nadal arriba al TNC amb All Those

El temps passa volant quan gaudeixes el que fas. I, si no, que li diguin a All Those. El mercat d’emprenedors i artesans gastronòmics celebra el seu 5è aniversari amb una edició nadalenca molt especial.

Dissabte  30 de novembre i diumenge 1 de desembre el Teatre Nacional de Catalunya es convertirà en un mercat nadalenc. L’escenari perfecte per a sorprendre en aquestes festes amb projectes dedicats a l’artesania i gastronomia.

Preparat per al mercat nadalenc per excel·lència?
L’esperit nadalenc ens porta delícies com els clàssics panettones de Sabors, els torrons d’Exalta i els carquiñolis de Eescalfet. I no us preocupeu, que també hi haurà dolços vegans de Wild Lulita. Per no parlar dels formatges, embotits, melmelades, sofregits, mels i productes vegans o sense glútens amb els quals podràs amanir més d’un menú.

Sorprèn a tots amb noves destreses!
En els tallers del festival, aprèn els secrets del Tortell de Reis amb BonsFocs o receptes nadalenques d’allò més saludables per a impressionar en menjars i sopars.

A mesura que caminis pel mercat nadalenc, podràs descobrir peces úniques i artesanals per a casa com els utensilis de Volto o els eco-embolcalls de Bee The Planet -apostar pel biodegradable és un regalazo també per al nostre planeta!-. A més, les fragàncies naturals de Bravanariz i les herbes aromàtiques de Blueyellow poden ser un regal excel·lent.

I mentre passeges, dónes un cop d’ull i tries què portar-te a casa, els millors xefs de la ciutat t’estaran esperant als jardins del Teatre. Aquesta vegada, amb proposades culinàries mexicà-mediterraneas de Mextizo, Bar Alegria, la brasa de Gresca o els plats d’Acte Rosellon, entre altres.

A més, per a celebrar aquest aniversari amb tots els seus assistents i seguidors, All Those sortejarà, d’una original manera, 5 cistelles repletes dels productes més benvolguts dels seus artesans i productors.

Necessites més motius per a venir? Perquè, per si no ha quedat clar…no t’ho pots perdre!