Gastronomia Fa 3 anys

All those als jardins del TNC!

Els propers 14 i 15 de setembre, el hall i els jardins del TNC desbordaran creativitat i artesania amb els projectes de més de 100 emprenedors amb una mateixa missió: divulgar i contagiar la seva passió pel menjar.

Com a eix central d’aquest festival es troba el mercat de productors, un reclam per a qualsevol amant de la bona taula. Un altre any més, sota l’estructura en forma de temple grec projectat per Ricardo Bofill, es concentrarà una excel·lent selecció de productors locals, entre els quals podrem trobar els embotits de La Gleva, la mel monofloral de Mel sa Mel, els formatges de llet crua de Formatges Campso les conserves fermentades de Mellow Sheng.

Com no només amb menjar es fa feliç a un bon sibarita, també podrem trobar preciosos projectes, com els de cosmètica natural de Lavana i Mamita Botanical o les ceràmiques de Cara Janelle, I&You Ceramicsi Hoji.

Aquesta nova edició comptarà amb alguns vells coneguts, com els projectes de Street Food de Chivuo’s, Aiueno, Gresca, Las Muns i novetats com El Filete Ruso,Auto Rosellon,Rasoterra ila proposta d’edició limitada de Cloudstreet Bakery amb la Mònica  Escudero, amb un projecte que combina la gastronomia local amb les influències mexicanes. Una vegada més, All Those reunirà els restaurants més destacats de la ciutat en un mateix recinte. Per si després d’aquesta demostració de sabors i textures a algú li queda fam, sempre hi haurà buit per a sucumbir a un dels millors gelats artesans de la ciutat: els de Delacrem.

Tot això estarà ‘regat’ amb una varietat de cerveses artesanals com les promogudes per Art Cervecers, La Pirata i Garage Beer,vins naturals de productors locals triats per Human Vins, begudes naturals com Kombutxai el vermut de El Bandarra. 

Com a bon inici de curs, la proposta d’All Those també comptarà amb tallers i activitats, tant per a grans com per a petits. Per als adults, als clàssics tastos de cafè d’especialitat de Nomad, se sumen en aquesta edició la volta als orígens amb el tast de tomàquets de Les Refardes o la creació de formatges frescos d’origen vegetal amb A poc a poci Väcka. Els nens podran experimentar amb els aliments en el taller de Wild Food Caravani dissenyar els seus propis “Veggie Amics” amb Bon Aprofit.

Potenciant aquest ambient relaxat i familiar, la proposta d’aquest All Those també inclourà una zona de jocs infantils i un espai chill outper a bebès en col·laboració amb Mammaproof. Sens dubte un gran pla per a tots els públics!