Formació Fa 12 mesos

Animació 2D en confinament

En moments difícils com els que vivim actualment la creativitat adquireix un paper protagonista. La nostra imaginació i inventiva es converteixen en les millors aliades a l’hora d’afrontar els reptes que ens trobem en el nostre dia a dia.

És en aquests contextos on la creativitat es transforma en el motor que ens mou a trobar solucions originals i innovadores als reptes que apareixen cada dia. I és que, com va assegurar Albert Einstein, “és en la crisi on neix la inventiva, els descobriments i les grans estratègies”.

Durant aquest confinament, els alumnes de 3r curs d’Animació 2D de l’Idem han donat bona mostra de com la creativitat aflora en aquests dies d’aïllament. A partir de la idea de com aprofitar el temps en quarantena, han creat curtmetratges lliures inspirats en la seva quotidianitat.

Aquest projecte ha estat coordinat pel professor Salva d’Haro. Animador 2D, tradicional i digital, ha participat en més de 70 projectes diferents per a productores de tot el món, com Universal Pictures, Cosgrove Hall o Mariscal Studio.

El resultat són onze curts originals en què veiem com es desenvolupa el dia dia dels alumnes des de casa a través d’un punt de vista positiu i amb un toc d’humor en algun d’ells. Els pots veure tots a la seva pàgina web, són tota una crida a la creativitat.

Curt de Mauricio Negreira

 

Curt de Jordi Triola per a celebrar aquest día tan especial de Sant Jordi

L’Idem Barcelona és una escola superior internacional d’animació 2D / 3D, videojocs i disseny gràfic digital. L’Idem vol ser una plataforma per a futurs talents i aposta per una fórmula acadèmica innovadora i competitiva: professors amb grans coneixements artístics i tècnics, doble titulació, reproducció real de l’ambient laboral, aprenentatge d’idiomes amb vocabulari específic de sector, intercanvis entre els alumnes de Barcelona i França, assistència a fires d’art multimèdia i pràctiques en empreses de tot el món.

En un ambient artístic, el seu equip pedagògic transmet tots els seus coneixements, experiència i trucs, sempre ajudant a desenvolupar les noves propostes gràfiques.