Música Fa 2 anys

4h d’Arca amb A/V a Razzamtazz!

Razzmatazz et porta un show especial d’Arca, una de les artistes més personals de l’escena electrònica mundial. Torna a Razzmatazz per desplegar el seu univers musical en un dj set especial de quatre hores  A / V, amb visuals de Carlos Sáez, de 9 a 1 de la matinada.

Una oportunitat única per gaudir en petit comitè de l’evolució d’una artista transgressora que mai deixa indiferent. Després dels seus sets al Sonar i altres festivals, arriba a Razzamatazz amb un show que promet ser eclèctic i molt especial. Amb un projecte musical nu i sincer, la seva música i performances busquen desestabilitzar la concepció del que binari i col·locar-se fora de qualsevol categorització. Arca busca obrir una nova via en la qual explorar cruesa i sensibilitat.

La veneçolana Alejandra Ghersi porta des de l’adolescència vinculada a la música, quan va començar a publicar cançons sota el nom artístic Nuuro, agitant l’escena indie local. Després es matricularia al Clive David Institute of Recorded Music, de la Universitat de Nova York, per a més tard instal·lar-se a Londres. Actualment viu a Barcelona.

Va ser el 2012 quan va irrompre en l’escena electrònica amb el seu EP Baron Libre (Uno NYC), llançant després diversos mixtapes i cançons que pujaria a diferents plataformes de streaming. Material que no va passar desapercebut per Kayne West, que un any més tard va reclamar els seus serveis pota produir quatre temes del seu àlbum Yeezus. Aquest mateix 2013 produiria també el segon EP de FKA Twigs i pujaria a Soundcloud seva mixtape experimental &&&&&.

Arca ha publicat fins a la data tres àlbums, Xen (2014) i Mutant (2016) publicats en Mute, i Arca (2017) a XL Recordings, any en què va actuar per primera vegada al festival Sónar de Barcelona.

 

Foto portada: EFE/Alejandro Garcia