Poblenou Urban District és una associació privada sense ànim de lucre, formada per professionals, empreses i organitzacions del sector creatiu i cultural del Poblenou, fundada el 2012, l'objectiu principal és impulsar i promocionar la comunitat creativa i cultural del Districte i posicionar Poblenou com el Districte creatiu i cultural de Barcelona.


 

Objectius

Posicionar i promoure Poblenou com el “Districte creatiu i cultural de Barcelona” i com un centre de referència en la innovació, la producció creativa i cultural contemporània a nivell internacional.


Impulsar i promocionar la comunitat i la producció creativa i cultural del Poblenou, fomentant les sinergies, la cooperación i la interacció entre els seus diferents membres.


Donar visibilitat i posar en valor la importància i l’aportació de la cultura i la creativitat en el desenvolupament econòmic, social i cultural del districte.


Contribuir al desenvolupament comunitari a través de l'art, la cultura i la creativitat.


 

Què fa?

Poblenou Urban District desenvolupa la seva activitat a través de quatre grans eixos:

Programació
Poblenou Urban District programa anualment diferents esdeveniments i programes culturals vinculats amb l'art i la creativitat amb l'objectiu de promoure el districte i crear un referent a Barcelona.
Promoció
L'Associació compta amb una sèrie d'eines i canals de comunicació on i off line, a través dels quals promou els continguts de la comunitat creativa i els esdeveniments culturals produïts per l'Associació, i desenvolupa nombroses activitats promocionals per a donar a conèixer el districte i els seus associats.
Col·laboracions
Al llarg de l'any, l'Associació promou aliances i col·laboracions amb altres actors i entitats del districte, de la ciutat i a nivell internacional, amb l'objectiu de produir esdeveniments emblemàtics, i fomentar l'intercanvi, la cooperació, la internacionalització i la innovació creativa i cultural.
Networking
Un dels objectius principals de Poblenou Urban District és crear sinergies entre els seus associats a través de diferents col·laboracions i esdeveniments, així com fomentar la capacitació a través de programes de formació, tallers, debats, etc.

 

Socis

 • 24%

  Galeries d'Art, Museus i Centres de Creació

 • 9%

  Coworkings, Hubs i Centres de Formació

 • 24%

  Estudis de Disseny, Comunicació i Producció

 • 7%

  Sales de Concerts, Promotores Musicals i Teatres

 • 12%

  Botigues i Activitats d'oci

 • 8%

  Hotels i Hostals

 • 16%

  Bars, Restaurants i Delicatessen

Estatuts

L’Associació Poblenou Urban District és una associació professional sense ànim de lucre fundada el 16 de juny del 2012, regida per uns Estatuts que estableixen les finalitats de l’organització, així com, en regulen el seu funcionament intern.

Els Estatuts actualment vigents foren aprovats en assemblea el 25 d’abril del 2014 després d’un procés de remodelació i reestructuració impulsat per la Junta Directiva a petició de l’assemblea.

Descarrega els Estatuts de Poblenou Urban District Assoc.

Aquests Estatuts són vigents des del 9 de gener de 2015 data de la seva inscripció al Registre.


 

Board of directors

The board of directors of Poblenou Urban District is formed by:

Presidenta
Claudia Costa. La Plataforma
Tesorera
Gloria Morera. Poblenou Urban District
Secretària
Ana Laura Solís. Story We Produce
Vocals
Lluís Torrents. Razzmatazz
Sara Salas. Noak Room
Enric López. Wò
Kike del Olmo. Koh
Cristina Salinas. Life In The Woods
Alfons Pich. Life In The Woods
Christian Giribets. Bau
Arnau Abril. Àtim
Quique Camín. Utopia 126
Silvia Brandi. IaaC
Minos Digenis. Roc 35
Silvia Nonell. Roc35
Santiago Hernández. Barcelona Princess
Vicente Ruiz. Grande Studio
Òscar Vallès. Utopia 126
Miguel Angel Casares. The Folio