Està passant Fa 2 anys

Barcelona Gallery Weekend 2019

Barcelona Gallery Weekend et convida a redescobrir la ciutat a través de l’art del 10 al 13 d’octubre. En aquesta 5a edició obre les portes de 27 galeries d’art i a més de 70 artistes locals i internacionals.

“Mil perfums i mil colors, mil cares te Barcelona”.

Barcelona Gallery Weekend és una d’aquelles mil cares de què parla Serrat a ‘Barcelona i jo’. Busca reforçar i fer visible el ric i variat teixit artístic de la ciutat, fomentar el col·leccionisme d’art amb la iniciativa Atrévete i posar en valor la tasca de les galeries com a espais generadors de cultura oberts a la ciutadania, i la dels artistes representats.

Barcelona Gallery Weekend és la cita amb les galeries i l’art contemporani tant per a professionals com per a amateurs: exposicions, performances, xerrades, concerts, projeccions i molts més plans que pots veure en la seva agenda. Com a novetat, aquest any el programa també inclou intervencions en espais arquitectònics públics.

El programa professional està dirigit principalment a col·leccionistes, crítics d’art i representants d’institucions locals i internacionals. Hi haurà visites guiades i també actes socials per teixir xarxes de contactes.

Barcelona Gallery Weekend amb el seu programa públic es dirigeix ​​a tots els apassionats i curiosos. Per a una experiència més immersiva, pots inscriure’t a Arco GalleryWalk (totalment gratuït) per a realitzar visites guiades per les galeries i espais a càrrec dels propis artistes, comissaris i galeristes.

Barcelona Gallery Weekend té un programa molt complet, per als que no sabeu per on començar, do not panic. Aquí van alguns suggeriments de la casa:

Sens dubte, aquest serà un cap de setmana ple d’activitats entorn de l’art contemporani i d’avantguarda.