Espais Fa 3 setmanes

Més ‘Barcelona Memòria Fotográfica’

L’experiència immersiva sobre la Barcelona dels anys 50 i 60 ha rebut 30.000 visites i es mantindrà oberta fins a la primavera. El Centre d’Arts Digitals IDEAL Barcelona reafirma el seu compromís amb l’accés i divulgació de la cultura en un context de restriccions i tancament de molts equipaments.

Per a aquells que encara no hàgiu tingut l’oportunitat de visitar la mostra, ‘Barcelona Memòria Fotogràfica’ és una experiència que us permetrà viatjar en el temps; concretament a la Barcelona de fa setanta anys. Mitjançant l’art digital i amb espectaculars fotografies, l’exposició ofereix una visió inèdita de la ciutat a través de la mirada de sis dels millors fotògrafs de país: Francesc Català-Roca, Oriol Maspons, Leopoldo Pomés, Joana Biarnés, Xavier Miserachs i Colita.

‘Barcelona Memòria Fotogràfica’ és un homenatge a la ciutat i a una generació clau en la seva transformació.

 

Influenciats per les avantguardes de principis de segle XX, els fotògrafs catalans van reivindicar la seva creativitat i van començar a tenir una mirada personal sobre la realitat. Parlem d’una generació de fotògrafs irrepetible, que va impulsar amb la seva forma de veure la realitat i l’atreviment artístic a la renovació absoluta del panorama fotogràfic.

Amb peces immersives de gran format a 360º, realitat virtual, projeccions i propostes interactives a través de la intel·ligència artificial, l’experiència us permetrà reviure l’atmosfera de la Diagonal, la Rambla, la platja de la Barceloneta, l’estació de França o els carrers de Born i el Raval.