Barcelona School of Creativity
Barcelona School of Creativity
Barcelona School of Creativity
Barcelona School of Creativity
Barcelona School of Creativity
Formació Fa 1 mes

Traieu la creativitat que porteu dins

A Barcelona School of Creativity, a més de Centre d’Alt Rendiment Creatiu, són especialistes en ‘Creativitat Inside-Out’; una integració de diferents fonts, mètodes i tècniques, enfocades al desenvolupament del potencial creatiu mitjançant el treball corporal (Despertar Corporal), l’experiència sorpresa, la representació i el treball creatiu dirigit.

L’objectiu d’aquest tipus d’ensenyament és que en comptes d’anar a buscar la inspiració fora, en la imitació o seguint models que ens agraden i funcionen, despertem la creativitat que neix des d’un mateix. 

El proper dissabte 20 de març teniu una oportunitat única per participar en el taller creatiu ‘Creatividad Inside-Out’ a Barcelona School of Creativity on durant tot un matí (de 10.30 am a 14.00 pm) podreu connectar amb les vostres sensacions, experiències o emocions.

Aquest taller es va impartir fa uns mesos, durant el  Poblenou Open Day & Night, 12h Non Stop, i va resultar ser un èxit rotund entre els assistents.

El taller serà impartit per Anna Guasch, redactora publicitària que ha treballat per a firmes com Ogilvy Interactive, Saatchi & Saatchi Healthcare, o Lowe FMRG, entre altres, a més d’estar especialitzada també en el treball de consciència corporal i sensorial. A Barcelona School of Creativity és professora de Copy Inside-Out dins de la matèria de narrativa creativa i directora de comunicació de l’Escola.

Podeu inscriure-us en el següent enllaç per estar al dia de tots els tallers de Barcelona School of Creativity.