Formació Fa 3 anys

BCN School of Creativity, benvinguts!

Barcelona School of Creativity és un autèntic temple de la creativitat situat al districte 22 @, el cor creatiu de la ciutat.

Ser creatiu no és ser enginyós, ni extravertit, ni graciós, ni cool, ni manejar-se amb la tecnologia, ni tan sols tenir moltes idees. A Barcelona School of Creativity saben que la creativitat va de debò, per això la conceben com una disciplina professional. I, com a tal, requereix esforç, treball dur, passió, constància i rigor.

Barcelona School of Creativity no és un curs ni un postgrau. És un centre d’alt rendiment amb programes d’alt rendiment a Art direction, Copywriting, Creative Leadership, Creative Content & Social Media, Music Curator i Digital Art Direction & Motion Design. És un autèntic training: vas a invertir moltes hores i moltes neurones en cada peça. Vas a suar, a bloquejar-, a explotar, a buscar i trobar, a donar-li la volta, a acabar i tornar a començar mil vegades, a patir i vas a cridar de ràbia però també d’alegria. Tot això i més costa convertir-se en un professional de la creativitat.

Durant tot un any viuràs per a la publicitat, amb col·legues tan bons o millors que tu, amb directors creatius com a professors, amb noms internacionals en els teus contactes, amb briefings reals de productes reals per a treballs reals, amb agències i creatius de primera línia.

 

 

La nau 4 del 65 del carrer Pallars és un espai reconvertit dotat de tot el necessari per aprendre i gaudir de la professió. I no només ens referim als espais de treball, al plató de fotografia, sales d’edició / producció / postproducció, estudis de so i equipament visual; també ens referim a l’equip humà. Generalment, els docents solen dedicar-se completament a l’ensenyament. El valor afegit de Barcelona School of Creativity és que els professors i mentors són professionals en actiu. I no només això, són el més top de la professió