Formació Fa 3 anys

Takeshi Yashiro inaugura BAU Talks

BAU Talks posa el focus en el disseny, la investigació i la innovació. Avui a les 18: 00h ens proposa parlar d’animació stop-motion al costat d’un convidat especial: el prestigiós presentador Takeshi Yashiro.

Takeshi Yashiro es va graduar en Belles Arts de Tòquio i va començar a treballar per a la productora audiovisual Taiyo Kikaku on ha realitzat incomptables anuncis. Especialitzat en stop motion, ha guanyat innombrables premis internacionals per curts realitzats a partir d’aquesta tècnica. I no és per menys, l’originalitat que els caracteritza i la laboriosa tasca de realització que consisteix a crear meticulosament cada element de manera artesanal i gravar frame per frame ho mereixen. És un procés que pot durar fins a 2 anys com en el seu últim treball, ‘Gon, The Little Fox’ (2019).

‘Gon The Little Fox’ ha cridat l’atenció en festivals de renom com el Content Tòquio 2019 o el Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy 2019. És l’adaptació cinematogràfica d’una història infantil japonesa considerada l’obra mestra de Niimi Nankichi, -a vegades conegut com el Hans Christian Andersen de Japó- sobre la vida d’una petita guineu.

BAU Talks 19/20 comptarà amb Yashiro qui compartirà amb tots els assistents el seu procés de creació, marcadament artesanal, tant dels seus encàrrecs més comercials com dels seus curts d’animació stop motion, en els quals s’involucra de principi a fi: des del guió al muntatge a mà del set, el disseny de personatges, el dibuix del storyboard o el procés mateix de gravació.

BAU Talks del curs 2019/20, organitzat pel Màster en Animació Stop Motion i el Consolat General del Japó a Barcelona amb la col·laboració de la Fundació Japó, s’iniciarà amb la projecció de ‘Gon, The Little Fox’.

L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat així que si vols poder gaudir d’aquesta oportunitat única, vine amb una mica d’antelació.