Formació Fa 2 anys

Beques Escola FX Animation

La situació actual que estem vivint està afectant a tots i per a tirar-nos un cop de mà  l’escola internacional FX Animation Barcelona 3D & Film School acaba de llançar beques per a autònoms i persones en atur.

Davant els esdeveniments que estem vivint l’escola vol aportar el seu granet de sorra perquè tota aquesta crisi la passem d’una forma més amena; per aquest motiu obre una convocatòria de Beques extraordinàries per a autònoms i persones en situació d’atur per donar suport, acompanyar-los i facilitar l’accés a la formació.

En total ofereixen 70 beques (5 per curs) valorades en 30.000€, les quals consisteixen en un descompte del 30% en els cursos intensius i el 15% en cursos regulars.

La Beca Atur està oberta tant a persones en situació d’atur com a persones en situació d’ ERTO. La beca neix amb l’objectiu de respondre a una situació complexa a la qual tant professionals com empreses s’han d’adaptar.

Pel que fa a la Beca Autònoms, conscients de la situació d’excepció que estem vivint, FX ANIMATION vol impulsar al col·lectiu facilitant l’accés a la formació.

Són un total de 14 cursos els que estan dins de la beca, des del màster en visualització arquitectònica a cursos en CGI per a fotògrafs, escultura digital amb ZBrush o guió per curts. Pots trobar tot el llistat aquí.

Les classes s’impartiran cada dia des de casa en temps real. A través de la seva plataforma de formació es podrà assistir a la classe en directe impartida pel professor: els alumnes podran interactuar, aprofitar la formació amb la mateixa qualitat que les classes presencials i comptar amb el suport en directe de professor.

El període d’inscripció comença l’1 Abril i acaba 5 juny 2020. Podeu trobar tota la informació detallada a la web de FX Animation.

Sort a tots els que us apunteu!