Música Fa 3 anys

Benvinguts, Bridge_48!

Benvinguts a Poblenou Urban District, Bridge_48!

A 5 minuts de la platja del Bogatell, al Carrer de Llull nombre 48, es troba ‘The House of Advanced Music‘. Un projecte creat per i per a productors musicals i artistes anomenat Bridge_48.
Les instal·lacions de Bridge_48 compten amb estudis de producció, coworking, serveis professionals de mescla i mastering, seminaris, workshops, màster classes i formació especialitzada.

L’objectiu és “sonar millor, relacionar-se millor i que se sentin a casa”, expliquen. I és que Bridge_48 és el primer members club per la comunitat de música electrònica.

Maceo Plex ja s’ha passat per aquí, a què esperes tu?

Per accedir a les seves instal·lacions pots optar per fer-te artista resident a Bridge_48 o llogar un espai per mesos o per hores. Una de les coses interessants d’aquest projecte és que funcionen amb tokens. Amb ells podràs comprar tot el que puguis imaginar: des d’hores d’estudi fins cafè passant per entrades per a esdeveniments i, fins i tot, sessions de cura personal. Si, si, has sentit bé. A Bridge_48 saben que la vida d’l’artista és intensa: bitlles, taxis, vols, after parties, dies lluny de casa, check-in i check-out, poques hores de son … per això amb amb el seu artista care desenvolupa un pla de cura personal amb ioga i meditació per estar en forma mental i físicament.

Bridge_48 és un espai creatiu amb tot el necessari perquè els artistes desenvolupin la seva Taleno i arribin al proper nivell en la seva carrera professional. La qual cosa inclou també relacionar-se i interactuar. Per això, han creat Bridge_Lab, un espai multidisciplinari que acull diverses expericencias: a Bridge_to es parlarà de la història de la música electrònica en diferents ciutats de el món a través d’artistes locals de renom. També hi haurà streaming sessions al Bridge_Live i xerrades dinàmiques amb dos artistes diferents en Bridge_Talks.