Està passant Fa 3 anys

Festa major del Blanc!

Els únics límits del Blanc Festival són les parets del Museu del Disseny de Barcelona. I ni tan sols perquè la creativitat no es pot delimitar.
El Blanc Festival no pot ser més suggerent. Tres dies d’immersió creativa i disseny: conferències, masterclasses de contingut creatiu, workshops i tallers que satisfaran a totes aquelles ments ansioses d’estímuls, coneixement i inspiració.

Si alguna vegada t’ha picat la curiositat i t’has preguntat com s’haurà desenvolupat tal idea o qual disseny, aquesta edició t’obre les portes de l’espai Brut en què els visitants podran veure els dissenyadors treballant en directe i creant una mostra viva de seus processos creatius.

El Blanc Festival és la festa major del disseny gràfic i de la creativitat de Barcelona i aquest any, el Mestre serà Jordi Pericot (Masonu, 1931), un referent del disseny i de la història de l’art viu de Catalunya.

Qui formarà part del Blanc Festival? Potser no et sonin les seves cares, però sí hauràs vist els seus projectes.

Oscar Mariné, dissenyador, il·lustrador i artista amb obra reconeguda internacionalment amb treballs per a Pedro Almodóvar, Julio Medem, Alex de l’Església i músics com Bruce Springsteen.

Annie Atkins, especialista en disseny gràfic per a produccions cinematogràfiques com l’univers creatiu de Wes Anderson en pel·lícules com Gran Hotel Budapest.

Malika Favre, il·lustradora francesa establerta a Barcelona i una de les artistes gràfiques més buscades del Regne Unit.

 Ian Anderson, fundador de The Designers Republic, un dels estudis de disseny més reeixits del Regne Unit; i SNASK, agència creativa sueca que es troba en el “top 50 desired Workplaces for creatives”, entre molts altres artistes, dissenyadors i estudis de disseny

A més, s’impartiran 5 tallers que abordaran temes com la risografía, la creació d’patterns gastronòmics per ser fotografiades o com dissenyar un pla de gestió per als diners.

El Blanc Festival és molt més que un festival. Per això, aquest any torna al Mercat d’autor per enriquir l’experiència dels assistents amb propostes d’artistes i dissenyadors que oferiran els seus productes i serveis.

 

I, per si fos poc, l’equip del Blanc Festival ha comissariat una exposició al mateix Museu del Disseny. “Mira a Mir” repassa la feina de més de 40 anys del dissenyador Josep Maria Mir, el Director Creatiu Executiu de l’estudi Summa.