Espais Fa 3 anys

Bloomint Design i l’oficina perfecta

Bloomint Design està format per Manu Bauzá, Caroline Jaussaud i Caroline Savin. El 2012 van fundar aquest estudi de disseny internacional amb seu a Poblenou. La seva filosofia passa per recopilar les seves pròpies experiències multiculturals per a crear projectes de qualitat amb una identitat molt marcada. Així, a través de la matèria i les emocions creen espais per a viure.

Com ja us vam comentar a les nostres xarxes socials, Bloomint Design ha guanyat el premi Archilovers 2019. I és que han aconseguit una cosa realment difícil: crear una oficina tan espectacular on fins i tot ve de gust anar a treballar!

Es tracta d’un guardó que distingeix als projectes que més interès han despertat en els lectors del blog internacional especialitzat en arquitectura i disseny. Archilovers és un referent mundial per a arquitectes, dissenyadors i amants de la professió de tot el món.

El rol de Bloomint Design en el projecte de DLG (Digital Luxury Group), va ser el de disseny d’interior, selecció de tapisseria i selecció i compra de mobles.El concepte a partir del qual van dissenyar els 487m2 de l’oficina de Ginebra, gira entorn al desig, que és el que al final fa que el luxe sigui tan atractiu. L’espai de l’oficina es converteix en un viatge, un lloc per a viure i compartir. Es tracta d’un entorn empresarial creatiu que inspira calma i plenitud, art, disseny, reflexió i creativitat. D’aquesta manera, les zones fomenten la comunicació, el treball en equip, però també la relaxació i la concentració.

 

 

Suïssa és un país que evoca naturalesa, llibertat i frescor que, al seu torn, conjuga a la perfecció tradició i modernitat. La identitat del país helvètic i de la seva capital serveixen d’inspiració per a crear el nou espai de treball creatiu de DLG, resultant de tot això, una oficina relaxant on el temps es deté en un ambient acollidor i autèntic que pot funcionar igual de bé per a l’equip de treball -fonamentalment millennials- i per als clients -d’un rang d’edats més variades-.

Des de Poblenou Urban District us desitgem molts éxistos més!