bridge 48 nuevos servicios
bridge48
bridge48
Formació / Música Fa 2 anys

Bridge_48 torna amb nous serveis

Bridge 48 ha tornat després d’aquestes setmanes de confinament més renovat que mai.

Centre de creació i formació avançada en producció musical, obre el seu espai amb nous programes, plans i subscripcions que permetran treballar en projectes propis envoltat de creadors en un entorn inspirador, compartint una gran col·lecció d’equips utilitzats pels grans artistes de l’escena musical.

Aquests són els nous serveis que podrem gaudir a partir d’ara:

Bridge Advisor

Coaching en línia per a artistes que requereixin d’assessorament virtual a distància amb els màxims exponents de l’electrònica. En format de videoconferències one to one per potenciar la inspiració, es tracta d’experimentar l’aprenentatge individual i aportar a la creació col·lectiva.

Tailored Program

Programa d’experiència a mida basat en una anàlisi de necessitats, coneixements i habilitats que s’adapta al temps i pressupost per configurar la carrera artística de cada autor.

Social Membership

Nova subscripció que situa Bridge 48 com el backstage social de Poblenou. Pla que et permet accedir a la zona chill, com un meeting point o com la pròpia sala d’estar a casa. Accés a espais de recreació gallery, saló, bar, tennis de taula, terrassa & ioga space, ús privat de la terrassa un cop a l’mes. I, last but not least, descomptes per a esdeveniments exclusius.

Bridge Streaming

Nou setup per lives que inclouen càmera, sound card, interfícies, bookmarks, codificadors High Profile per streaming 360; amb qualitat HD a 1080p, motxilles LiveU 4G / LTE per a enviaments punt a punt i connectivitat via satèl·lit en banda KA. La sessió inclou direcció artística, gravació in situ, edició audiovisual i post producció.

Token System Reconvertion

Simplificació en el sistema de tokens: 1 TKN 1 euro. Reconversió de la moneda i actualització dels preus dels productes. Tots els serveis valen el mateix, independentment de la subscripció. Per als membres amb membres activa, hi haurà un augment proporcional dels tokens (de fins al triple). Per als que encara no siguin membres, hi ha un nou accés als serveis amb tokens.

Bridge Studio Complex

Condicionament del complex dels vuit estudis professionals de Bridge.

Com podeu comprovar, Bridge_48 ha tornat reforçat perquè puguem seguir creant adaptant els seus serveis a les noves necessitats actuals. El centre està obert de dilluns a dilluns de 10 del matí a 10pm. Pots fer les reserves a través de la seva pàgina web.