Formació Fa 2 anys

Bridge_48 llança campus digital

Davant la crisi, el compromís de Bridge_ 48 continua sent el de crear aquest pont entre ments creatives, perquè la comunitat pugui seguir la seva passió i construir una carrera dins de la indústria de la música electrònica des d’una experiència virtual única.

Així doncs Bridge_48 llança la setmana que vé, del 4 al 8 de Maig, el seu Campus Digital en col·laboració amb Eumes Music. Serà una de les primeres de diverses propostes d’instrucció virtual que el centre vol oferir.

Un programa d’una setmana en què els assistents rebran l’orientació de productors experts i destacats de la indústria musical, en diferents etapes del procés creatiu.

S’abordaran temes com la composició musical, el disseny sonor, els modulars, mixing & mastering, finalitzant amb Sound & Music Coaching.

En total són 15 h d’instrucció en 1 setmana, de dilluns a divendres. Inclou 5 masterclass de producció musical amb alguns dels artistes i productors més importants a nivell nacional i internacional: Davide Squillace, Coyu, Flug, Shall Ocin, Clockpoets i Juan “el mag” Ribes.

En aquest cicle els artistes compartiran recomanacions que determinen la seva identitat sonora. Aquí fem un repàs de qui és qui en aquesta llista d’artistes que impartiran les classes:

Davide Squillace, amb més de 20 anys de carrera artística, aquest napolità afincat a Barcelona és un dels dinamitzadors culturals més importants de l’escena com a co-fundador de BRIDGE 48 i una interminable discografia.

Coyu és un dels DJ-productors espanyols més reconeguts a nivell internacional que a més està al capdavant del seu propi segell, Suara, una de les discogràfiques més destacades en l’escena de la música electrònica mundial.

Flug és lloat pels grans noms del techno mundial. La seva autodisciplina inigualable en l’estudi, la seva humilitat en l’enfocament, la seva passió ferotge i dedicació general a la música electrònica, li han posicionat amb una sòlida carrera com a DJ i productor abanderat del techno més autèntic i actual.

Shall Ocin, mà dreta de Maceo Plex i productor requerit a nivell mundial per la seva oïda privilegiat per crear sons complexos i profunds, estén la seva discografia en segells punters com Drumcode, Ellum, Bedrock o Systematic.

Savi Clockpoets és un filantrop del coneixement i el maneig dels modulars. Savi posseeix una saviesa de la síntesi modular excepcional. Pertany a la família de co-fundadors de BRIDGE 48 posant tot el seu saber a l’servei dels músics del futur.

Joan Ribes, enginyer de mastering, més conegut per “el mag” de BRIDGE 48. La seva fama el precedeix per la seva extraordinària visió objectiva en tractament final d’una obra en els seus masterings, i la seva intervenció artística que a través del mixing ordena elements de freqüència , dinàmica i equilibri com pocs.

Bridge 48 és un projecte que va néixer de la unió de destacats professionals de la indústria musical, com Dubfire, Davide Squillace i Dj Herr, amb l’objectiu de crear un espai que donés tots els recursos necessaris als artistes que volen passar al següent nivell de la seva carrera … i així ho han aconseguit.

Per a més informació al complet sobre el seu nou campus digital i les inscripcions visita aquesta web on trobaràs tots els detalls.