Educació Fa 9 mesos

Creativitat a BCN School of Creativity

Nous reptes al gener? Barcelona School of Creativity et porta els tres més canyers. Copywriting, Creative Content i Art Direction, la santa trinitat de la publicitat en uns Programes d’Alt Rendiment Creatiu que trauran el millor que portes dins.

Al cor del Poblenou Urban District, amb unes instal·lacions post industrials i plenes de creativitat, pots donar el següent pas en la teva carrera professional. A Barcelona School of Creativity saben que la creativitat va de debò.

El proper 7 de gener hi ha una nova convocatòria per als Programes d’Alt Rendiment Creatiu. Potser és el moment de regalar-te per reis teu pròxim gran repte: convertir la creativitat en una professió.

Programa d’Alt Rendiment Creatiu a Copywritting

Diuen que ningú llegeix, que vivim immersos en una cultura visual o que la imatge és l’idioma universal. Malgrat tot, les paraules, la redacció creativa i el copywriting segueixen sent l’ànima de la publicitat i de la professió. Són les paraules les que venen

Sota aquesta premissa, Barcelona School Of Creativy t’ensenyarà a demostrar que una paraula val més que mil imatges i que tot es pot vendre només amb paraules.

Aprendràs a captar l’atenció de l’consumidor, a seduir-, a convèncer-lo. Aprendràs a dominar les tècniques, els mitjans i els llenguatges. I a més elaboraràs un book, el teu book, que demostri tot el que ets capaç de fer.

El Programa es desenvolupa al llarg d’un curs acadèmic: tres trimestres, quatre hores diàries de dilluns a dijous, tot i que a més de la feina a l’Escola hauràs de dedicar més temps per aconseguir els millors resultats. És la teva formació, el teu book i el teu futur el que està en joc.

Programa d’Alt Rendiment Creatiu a Creative Content

La creació de continguts està ja present en el dia a dia de qualsevol creatiu, ja sigui des d’una productora, un mitjà, una agència, un estudi o una empresa. Però continguts nous i mitjans nous exigeixen uns coneixements nous, unes tècniques i unes eines diferents a les utilitzades fins ara. Avui dia, algú amb vocació creativa no pot romandre aliè a aquest nou tipus de comunicació.

Descobriràs com connectar amb les persones a través de tot tipus de continguts en diferents entorns de comunicació: offline, online i en viu. Dominaràs tots els aspectes de la creació de continguts per a una marca, des de la conceptualització fins a la producció. Crearàs els teus propis continguts rellevants, valuosos i atractius per als usuaris.

El Programa va dirigit a graduats en comunicació corporativa, disseny, audiovisuals, periodisme, publicitat, relacions públiques, etc. i professionals en actiu que vulguin especialitzar-se en aquest tipus de comunicació. La durada de el Programa és d’un curs acadèmic, 500 hores repartides en tres trimestres, quatre hores diàries de dilluns a dijous.

Programa d’Alt Rendiment Creatiu a Art Direction

La publicitat entra pels ulls. Les imatges, les marques o els cartells són el primer assalt a el consumidor per cridar la seva atenció i captar el seu interès, fins i tot abans que el mateix missatge. I estan en mans de el director d’art.

Deia Bernbach que la publicitat no és una ciència sinó un art. I tu seràs el director.

El director d’art és tan responsable de la creativitat com el copy. Per això, a més d’aprendre creativitat, aprendràs estètica, disseny gràfic, disseny editorial, il·lustració, el món de la impressió, fotografia, cinema, moda, tendències creatives, noves tecnologies … I elaboraràs un book que demostri que ho has après.

La durada de el Programa és d’un curs acadèmic: tres trimestres, quatre hores diàries de dilluns a dijous, tot i que, amb tota seguretat, la teva formació, el teu book i el teu futur requeriran major dedicació d’hores.

La nau 4 de el número 65 del carrer Pallars és un espai reconvertit dotat de tot el necessari per aprendre i gaudir de la professió. I no només ens referim als espais de treball, al plató de fotografia; també ens referim a l’equip humà. Generalment, els docents solen dedicar-se completament a l’ensenyament. Però en aquesta escola no hi ha professors, hi ha professionals. Tots, directors i directores creatives de les millors agències, estudis de disseny, empreses de comunicació i productores de país.