Gastronomia Fa 3 anys

¡Bienvenidos, Camping!

S’uneix a la comunitat de Poblenou Urban District un nou espai d’oci i gastronomia al barri! Camping Barcelona, un projecte que busca replantejar l’ús de l’espai públic com a lloc comú. Al Parc del Poblenou, entre el cementiri i la platja, obre les portes el projecte gastro – cultural que ha arrasat entre la comunitat de Buenos Aires, on el projecte va començar i ja porta cinc anys d’èxit.

Al parc, amb pistes de bàsquet i vòlei, al carrer Carmen Amaya, entre Llacuna i Badajoz, ja existia l’estructura d’un xiringuito urbà que portava abandonat una eternitat. Un petit cubicle i unes quantes taules gastades per la llum solar, demanaven a crits algú que li donés una nova vida a aquest espai de la ciutat.

Camping busca portar el seu model de servei a la comunitat de Barcelona. I ha vingut per quedar-se: amb la intenció d’obrir els 365 dies de l’any, llevat que el temporal ho impedeixi, Camping vol ser punt de trobada per a tots aquells que busquin un oasi a la ciutat on gaudir de l’aquí i l’ara, ja sigui en companyia o solitud, practicant esport o simplement gaudint del dolce far niente.

Camping Buenos Aires.

Camping neix a Buenos Aires, amb la idea de crear un espai urbà que permetés reviure l’esperit dels campaments d’estiu o de l’experiència de ser un escolta. Aquests moments en la infància es perfilen com a contextos d’unió, obertura i consciència social, a més de crear un gran vincle amb la natura. Tots aquests punts clau llocs en el context d’un campament urbà, un bar a l’aire lliure, fan de Camping una proposta única.

A Buenos Aires porta cinc anys creant una comunitat a través d’una proposta gastronòmica senzilla i de qualitat, cohesionant als seus membres a través de la música amb concerts gratuïts i la potestat total d’escollir quina melodia sona a Camping a través d’una app. Directrius senzilles que han aconseguit enamorar el públic local.

Camping Buenos Aires.

A Barcelona busquen exportar l’ànima del projecte i que es creï la seva pròpia comunitat. Amb el mateix concepte de carta senzilla i de qualitat, i l’opció d’escollir la música que sona en el lloc, Camping no busca reproduir l’èxit de la seva ciutat natal, sinó brindar espai perquè es desenvolupi a través de la seva nova comunitat a Barcelona .

Es tracta d’un projecte verd que busca ser 100% sostenible. Tot el seu sistema de parament (plats, coberts, gots …) està pensat perquè sigui zero waste. A més, compten amb un seguit de materials que presten per a realitzar activitats esportives com pilotes de futbol, ​​bàsquet, raquetes de pin pon o material per jugar a vòlei. També presten mantes de picnic per si ve de gust prendre el sol a la gespa, sense danyar l’entorn.

Camping utilitza material zero waste per ser 100% sostenible.

A més, des de la seva arribada tenen voluntat de ser KM.0 comptant entre les seves files només amb productes locals. Des de la seva imatge gràfica per Hey studio (Poblenou) fins als seus productes de consum: com l’Orxata de l’Tio Che (Poblenou), el cafè de Cafeteria Industrial (Poblenou), els gelats de De la cream (Eixample), vins naturals de Catalunya i amb una carta reduïda però cuidada al màxim perquè l’oferta de Camping sigui d’extrema qualitat.

Amb els ulls posats en la temporada 2019/2020, Camping espera que la comunitat barcelonina es formi a través de propostes culturals, esportives i artístiques de qualitat. Volen ser els creadors de l’excusa perfecta per gaudir de l’espai verd urbà compartit afegint elements que dinamitzin la comunitat local.

El projecte no gira al voltant de Camping, sinó de les persones que vénen a gaudir de Camping. T’uneixes a ells?

BENVINGUTS!


CAMPING BARCELONA
PARC DEL POBLENOU (C/CARMEN AMAYA)