casa asia cursos verano
casa asia cursos verano
casa asia cursos verano
Formació Fa 2 anys

Casa Asia: cursos d’estiu

Arriba l’estiu i amb ell les ganes de desconnectar i escapar-nos a altres països, submergint-nos en altres cultures. Aquest any, però, molts de nosaltres no farem grans escapades internacionals, això no vol dir que no puguem conèixer altres cultures encara que sigui de manera virtual.

Específicament, si et ve de gust conèixer i endinsar-te al món d’Àsia-Pacífic, una de les regions més dinàmiques i diverses del món, Casa Àsia posa en marxa una àmplia oferta formativa digital per a aquest estiu en la qual ens ofereixen cursos en línia d’idiomes asiàtics , així com de cultures, negocis, societats i arts asiàtiques.

Cursos Arts Asiàtiques

Manga, l’origen de la cultura otaku

Després del seu curs d’iniciació “Manga, una lectura made in Japan”, aquest nou curs pretén endinsar-se una mica més en el vast univers del còmic japonès, per conèixer quins han estat alguns dels seus gèneres, autors i títols més rellevants, així com entendre per què algunes de les seves categories han evolucionat de forma paral·lela, creuant-se entre elles, però també amb alguns trets diferenciats.

Quan: De l’1 a l’29 de juliol. Dimecres de 18.00 h a 19.30 h. Més info aquí.

Un travelling pel cinema asiàtic

Després de l’experiència de 2018 i 2019, tornen aquest 2020 en format online i com a curs d’estiu amb «Un travelling pel cinema asiàtic» que viatjarà per Japó, des del classicisme de Kurosawa als “live-action” moderns; per Corea i el que va significar la seva Nova Ona; per la Xina, des de la 5a Generació fins l’auge de cinema xinès a l’actualitat, inclòs el cinema de l’excolònia britànica de Hong Kong; per a finalitzar el recorregut per l’Índia i el seu potent indústria de cinema, tant la que es realitza a Mumbai (Bollywood), com a la resta d’indústries de país.

Quan: De dilluns 6 de juliol a divendres 10 de juliol, de 19.00 h a 21.00 h. Més info aquí.

Cursos sobre Societats i Cultures Asiàtiques

Feng Shui pràctic

El Feng Shui és una tècnica mil·lenària d’origen taoista que ens ajuda a millorar l’harmonia que flueix a l’espai a través de la distribució i l’orientació de la mateixa per tal d’aconseguir una influència positiva sobre les persones que l’ocupen.

En aquest curs aprendràs els principis bàsics d’acord a el flux natural de l’Chi o energia vital per poder aplicar els seus beneficis en la teva vida diària.

Cúando: De el 2 a l’23 de juliol. Dijous de 18.00 h a 19.30 h. Més info aquí

La comunitat xinesa a Espanya: claus per entendre la diversitat i treballar la interculturalitat

Aquest curs s’adreça a persones interessades en entendre la diversitat cultural i a professionals que treballen amb persones de context cultural divers.

Quan: De el 7 a l’16 de juliol. Dimarts i divendres de 17.30 h a 19.30 h. Més info aquí.

Cursos d’idiomes asiàtics

Hindi, indonesi, rus, japonès

Si el teu són els idiomes podràs trobar una excel·lent varietat de cursos entre els quals triar: hindi, indonesi, rus i japonès. Pel que fa a el japonès ofereixen una gran oferta de cursos adaptada a tots els interessos i nivells.

Cursos de tecnologia i negocis
Introducció a la cultura dels negocis a l’Àsia Oriental

Tot sembla indicar que la regió d’Àsia Oriental continuarà sent durant els propers anys el motor de creixement de l’economia global, de manera que cada vegada més professionals, investigadors, emprenedors i empreses estan posant el seu focus d’atenció sobre els països de la regió.

Quan: De el 7 a l’24 de juliol. Dimarts i divendres de 10.00 h a 12.00 h. Més info aquí..


Obrir i gestionar un compte de wechat

WeChat és avui la xarxa social xinesa més popular a la Xina. També és una aplicació que ofereix serveis de missatgeria i trucades gratis, un sistema de pagament en línia, una plataforma e-commerce, i més serveis. És considerat el canal més important de comunicació i màrqueting a la Xina. És la xarxa social imprescindible i una eina fonamental per estar en contacte amb les teves amigues i amics xinesos o amb els teus clients i proveïdors si tens un negoci o activitats relacionades amb la Xina.

Quan: 8 i 15 de juliol. Dimecres de 17.30 h a 19.00 h. Més info aquí.