Espais Fa 2 anys

Tornen els Casals d’Estiu

S’aproxima l’estiu i les ganes de reprendre activitats típiques d’aquesta estació. A més, si tens fills/es, segur que estaràs pensant en coses que puguin fer aquest estiu. Són diversos els negocis de Poblenou Urban District que ofereixen activitats específiques per als més petits perquè puguin seguir aprenent divertint-se.

A continuació fem un repàs de tots els casals per a nens i adolescents programats per a aquest estiu pels nostres membres, amb quin et quedes?:

Tallers gastronòmics

Espai Granada

A Espai Granada, loft d’avantguarda on es poden realitzar gran varietat d’esdeveniments i tallers gastronòmics, ens ofereixen cuinar d’una manera lúdica i participativa a través dels seus casals d’estiu per a infants i adolescents (de 7 a 16 anys) amb una programació diferent cada setmana.

Silvia Nonell, directora de l’Espai Granada, organitza aquests casals en els quals podrem trobar des de la interessant ‘Cuina Molecular‘ on s’aprendrà tota la màgia de la química a la cuina, ‘Cuina dels Sabors‘ on descobriran tot l’univers dels sabors (fins i tot el cinquè sabor conegut com Umami), fins a les ‘Cuines del Món‘ on cada dia es gaudirà de la visita de xefs de diferents països. Hi haurà regals, sorpreses, jocs i el seu concurs MASTERCHEF on els assistents podran demostrar tot l’après.

Els casals tindran lloc de el 29 juny a el 31 juliol de 2020. A causa de l’actual crisi de l’coronavirus i la impossibilitat de poder garantir que els casals es realitzen en les dates programades, proposen dues opcions: casals presencials, en cas de poder fer-se i casals virtuals, en cas de no poder fer-se presencialment.

Per a més informació i reserves visita la seva pàgina

 

Roc35

Roc35, espai gastronòmic i membre actiu de la xarxa solidària, llança els seus casals d’estiu rockids aquest juliol perquè tots els nens / es es diverteixin cuinant. Ens s’ofereixen quatre tipus de casals perquè puguis triar allò que més s’adapti als interessos dels teus petits:

En ‘Cuines del Món 1 i 2‘ es viatjarà pel món coneixent xefs de diferents nacionalitats i diferents cultures gastronòmiques. Al casal de ‘Menjar Saludable‘ aprendran a entendre el menjar: proteïnes, greixos, sucres, etc … descobrint com dissenyar menús equilibrats amb el que més els agrada menjar.

Roc 35 era antigament una fàbrica de farina així que amb la seu ‘Casal de les Farines‘ no hi ha lloc millor per pastar, coure i donar espai a la imaginació per crear milers de receptes d’una forma divertida com només la farina ens permet fer. Pizza, pa, galetes, pasta fresca i moltes receptes més …

Per a més informació i reserves visita la seva pàgina web.

Dansa

En OnAir, escola de dansa aèria, afirmen que volar és de valents. Els nens tenen l’energia, la curiositat i la valentia que els converteix en candidats ideals per convertir-se en ballarins de l’aire. En el seu Casal d’Estiu, OnAir els acompanyarà en un viatge en el qual descobriran del que és capaç el seu cos encoratjant les seves habilitats psicomotrius, la seva força i la seva seguretat.

Les seves classes estan dirigides a nens i adolescents de 4 a 15 anys. En elles volaran sobre teles, trapezis i hamaques, riuran, faran nous amics/es i us deixaran a tots al·lucinats amb un espectacle a la fi de cada setmana.

Per a més informació visita la seva pàgina web.

Reciclatge

T’agradaria que els teus fills aprenguin de reciclatge creatiu i treballin amb diferents materials? TransfoLAB BCN et proposa el casal perfecte: “El fantàstic món dels materials reciclats” per a nens de 7 a 12 anys.

TransfoLAB BCN és un Centre d’Investigació amb Residus enfocat en disseny, producció amb escombraries, economia circular i sostenibilitat.

En el seu casal d’estiu cada setmana es tractarà un material diferent, i els nens/es aprendran les diferents tècniques de transformació per poder fabricar diversos productes. Durant tot el procés l’enfocament principal està en el reciclatge creatiu i la reutilització.

I per fer-ho encara més divertit, tots els dimarts hi haurà una visita al Materfad: El Centre de Materials de Barcelona, ​​part del Disseny Hub, per investigar les noves aplicacions de l’material escollit. A més, els dijous hi haurà visita a un artista/maker al seu taller.

A la fi de cada setmana els nens/es tindran un objecte acabat per portar a casa i se celebrarà amb una exposició. Treballen amb un grup reduït per poder oferir la màxima atenció i seguretat.

Tota la informació la trobaràs al seu web.

Activitats Aquàtiques

Ja tenim l’estiu a camí! I que millor lloc per als menuts que el mar? Blue Salt School ofereix activitats a l’aire lliure de joc i esport destinats a nens de 5 a 16 anys.

En quant a activitats podran triar entre Surf, SUP & Beach Sports (futbol, voleibol, beach tennis, rugbi ..) Activitats extra, Skate, visita taller de surf, taller de sostenibilitat i medi ambient, taller d’art … A més hi haurà una festa de final de camp, on pares i fills compartiran temps a l’aigua.

Per a més informació contacta amb ells en info@bluesaltschool.com