Tots els cursos i casals d’estiu que t’esperen a Poblenou

Aquest estiu és un bon moment per treure-li suc a l’oferta de la comunitat cultural i creativa del Poblenou. De fet, en els propers mesos vindran un allau de possibilitats per entretenir-vosmentre coneixeu el barri, i en altres ocasions ho fareu de forma online. Us enumerem els diferents cursos i casals d’estiu que tindreu a la vostra disposició.

L’Idem tampoc para. De fet té una escola d’estiu amb què podreu participar en diferents cursos. A partir del 5 de juliol comencen fins a 7 propostes d’animació, tant de disseny de personatges amb 2D i amb 3D, com d’efectes visuals i de disseny digital i d’Instagram. Sol·liciteu informació aquí.

La Universidad de Verano de Bau proposa durant el mes de juliol una àmplia oferta de cursos, tant presencials com online, de diferents nivells per completar la formació d’estudiants, professionals i persones interessades en el món del disseny, la creativitat, la comunicació i l’art. Us podeu inscriure aquí.

Del 5 al 9 de juliol, l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) llança una nova edició del Global Summer School. En aquesta nova edició ofereixen 4 cursos en línia que exploren l’impacte de noves eines en la definició d’una nova arquitectura avançada a diferents escales. Són d’Estereotómica Avançada, d’Urban Analytics, de Disseny de Robòtica i de Disseny Ambiental. En aquest enllaç teniu tota la informació.

Treieu-li la pols als pinzells perquè a Barcelona Academy of Art han preparat diferents cursos d’estiu: dibuix i pintura de la figura humana, retrat a l’oli, retrat i modelatge escultòric i intensius de fins a 5 setmanes. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

A més, també teniu opcions ben diverses d’altres disciplines. A A ALAS Arte en movimiento, han organitzat el primer FESTIVALAS. Pels que són “manetes”, o volen ser-ho, a Transfolab proposen El magnifico mundo maker per a nenes i nens en què aprendran tècniques de fabricació. I al summercamp de Blue Salt School, també per a nens i joves, practicaran esport mentre potencien el contacte amb la natura.

Ja ho sabeu, aquest estiu no fa falta marxar a fora per trobar magnífics plans. Estimem el barri!