Formació Fa 2 anys

Collection Privée: nou format

Ha arribat el moment més esperat de l’any per als estudiants del Grau en Disseny de l’itinerari de Moda a BAU!

I, per què negar-ho, també el nostre. Es tracta del showroom de moda Collection Privée, en el qual els alumnes de tercer curs presenten les seves col·leccions de moda.

L’esdeveniment és ja una activitat consolidada del centre. És una oportunitat per descobrir nous talents creatius i les tendències en moda que dominaran la temporada que ve.

Aquest any, les circumstàncies obliguen a que l’esdeveniment es realitzi de forma online. El Digital Showcase tindrà lloc de l’15 a l’20 de juny a la plataforma Instagram.

El nou format permetrà que els alumnes i les alumnes comparteixin el seu treball, els seus conceptes i idees sobre la moda i el disseny. Mitjançant la tecnologia del disseny digital podran mostrar peces, looks i acoblaments de les seves col·leccions.

En el perfil d’Instagram @collection.privee podrem veure un aparador digital amb tots els projectes. Durant els 6 dies, els alumnes participants faran un takeover del compte i compartiran les seves col·leccions al feed i en stories a través d’imatges, renders digitals, vídeos i animació 3D.

A més, cada jornada comptarà amb un Free Space, en el qual de 21:00h a 22:00h els participants del dia presentaran activitats extra en el compte. L’últim dia del Digital Showcase, de 22:00h a 23:00h es tancarà la setmana amb Closing, un espai lliure amb la participació de tots els estudiants.

L’esdeveniment digital online comptarà amb la participació de:

La identitat visual d’aquest Digital Showcase i les peces gràfiques complementàries han estat realitzades per l’estudiant de 4t curs de Grau en Disseny de l’itinerari de Moda, Maria Bretons.