Música Fa 3 anys

codi 2×1 per veure a Seba Kaapstad!

La Nau et porta en concert a Seba Kaapstad, el grup de neo-soul que són la sensació de al moment. Presenten a Barcelona el seu nou àlbum “Thina”, un LP que barreja el millor de jazz d’avantguarda amb veus de neo soul potentíssimes. El pròxim 6 de febrer deixa’t seduir per un dels quartetos més potents i amb més projecció de l’actualitat.

‘La Nau t’ofereix un descompte de l’2×1 en aquest concert! Amb el codi SEBA20 a través del portal de compra MUTIK, pots adquirir dues entrades pel preu d’una. Per als melòmans amb amics menys melòmans, és la vostra oportunitat. Per als que busqueu un pla diferent, aquest és el pla.

Bona fe d’això és el seu debut “Thina” publicat per Mello Music, segell que publica també els discos de Oddisee. Aquest primer àlbum batejat com a Thina, “nosaltres” en Zulu, aquest LP farà les delícies dels amants de l’jazz d’avantguarda però també dels seguidors de les millors veus de l’Neo Soul.

Seba Kaapstad és un quartet internacional de Neo – Soul compost per una sud-africana, un Swazi i dos alemanys. Representen la més poderosa manifestació de la creativitat: música que representa una idea. El seu àlbum de debut evoquen ritmes beatífics que irradien ànima al·luvial, jazz celestial, experimentació electrònica i l’essència poli rítmica d’Àfrica.

És música de medul·la, et cala els ossos, es filtra en el teu torrent sanguini i  s’apodera de les teves visions internes. Escoltes centelleigs dels grans: Erykha Badu, Geòrgia Anne Muldrow, Jill Scott, Things Fall Apart – era Roots. Fins i tot pots escoltar el flow eteri de Frank Ocean o la brillant felicitat de Flying Lotus i Tuhndercat. Però com tots els quartets estel·lars, Seba Kaapstad és indivisible i es fa més fort per la suma de les parts.

Acosta’t a La Nau per gaudir d’aquest gran concert!

Recorda utilitzar el 2×1 en Mutik amb el codi SEBA20