Música Fa 4 mesos

Concerts immersius a l’Ideal

Ideal, Centre d’Arts Digitals presenta un nou cicle de concerts que acompanyaran l’exposició “Monet”.  El piano, la veu, el saxo, l’arpa, el violí i la música electrònica són les paletes sonores que serviran per construir aquests 4 recitals de petit format, amb peces de Debussy, Falla, Ravel, Granados, Wolf, Casals, Satie, Milhaud, Fauré, Saint-Saëns i Fernande Decruck, entre d’altres.

Concerts dins l’entorn immersiu de l’Ideal, interpretats per artistes que han aprofundit en la relació de la música amb l’impressionisme. Una connexió d’aquest període de la història de la música amb elements i sonoritats del segle XXI.

Podeu adquirir les vostres entrades fent clic aquí

 

L’IMPRESSIONISME A TRAVÉS DE L’ARPA

28 de Novembre 22:00h

Esther Pinyol, premi de la Crítica del Concurs El Primer Palau 2016, ens oferirà amb un repertori amb peces de Ravel, Debussy i d’altres compositors contemporanis de Claude Monet.

 

SATIE ELECTRÒNIC
12 de desembre 22:00h

Gaudirem de l’estrena exclusiva d’un espectacle que actualitza l’esperit pianístic d’Erik Satie, incorporant elements electrònics i d’altres recursos sonors a les seves peces més representatives interpretades per Rafel Plana (piano) i Dani Tejedor (electrònica).

 

IMPRESSIONISME I MODERNISME
30 de gener 22:00h

“Ariettes Oubliée” de Claude Debussy, “Mignon Lieder” d’Hugo Wolf, “Canciones de juventud” de Manuel de Falla o “Cançons d’Apel.les Mestres” de Pau Casal seran algunes de les obres que donaran forma al tercer concert d’aquest cicle únic a càrrec de Mireia Tarragó (soprano) i Marina Pelfort (piano).

 

FUZZY DUO
13 de febrero 22:00h

Melanie Larsson (saxo) i Asami Pascual (piano) formen un duet innovador que interpreta el repertori impressionisme des del seu coneixement d’altres gèneres i estils actuals com el jazz o la samba. En aquest recital escoltarem peces de Ravel, Milhaud, Fauré, Debussy, Saint-Saëns i també de la compositora francesa Fernande Decruck.

 

IDEAL, amb seu a Barcelona és el primer centre del sud d’Europa dedicat a la producció i exhibició d’arts digital. Fent especial menció a les arts digitals de caràcter immersiu, és un centre únic que combina la producció de peces audiovisuals en diferents formats.