Espais Fa 2 anys

Coworkings i la nova normalitat

L’economia creativa i els coworkings estaran més units que mai l’any que ve. La ‘nova normalitat’ ha fet que els coworkings s’erigeixin com la millor opció per a les empreses i els emprenedors.

Aquesta ‘nova normalitat’ ens ha fet redefinir la forma en què ens relacionem amb tot el tot: la mobilitat, la casa nostra, les persones i, per descomptat, el treball. Aquest nou context ha reptat la resiliència dels coworkings i també la capacitat d’adaptació per donar respostes a les noves necessitats.

Els coworkings són un clar exemple del nou paradigma per a oficines i espais laborals. Enfront de la rigidesa de l’oficina tradicional, el coworking ofereix flexibilitat de condicions i d’espai contractat. Si alguna cosa hem après amb aquesta situació és que la capacitat d’adaptació és el millor aliat dels negocis.

Per això, volem parlar-te els coworkings de la nostra comunitat i de com s’adapten a les necessitats de cada professió.

Bcombinator

Bcombinator està situat al número 32 del carrer Badajoz, prop de la platja. Està especialitzat en el mentoreig d’àmbits com la transformació digital, lideratge, màrqueting i també ofereix suport en qüestions financeres i legals.

Spaces 22@

Spaces 22@ està situat en l’innovador districte 22@. És un espai de coworking i innovació que s’ha dissenyat especialment per a fomentar la creativitat i aconseguir que les idees flueixin a través dels seus espais moderns.

Eco Working BCN

És una oficina compartida entre professionals, start-ups, iniciatives verdes i socials. L’Eco Working BCN està dissenyat i remodelat amb valors ecològics a nivell eficiència i salut. Un espai òptim per a professionals, iniciatives socials i petites empreses amb valors de sostenibilitat.

The Folio Club

The Folio Club és imponent a primera vista, un espai d’alts sostres situat en el que antany va ser una fàbrica de farina. Aquest no és un coworking a l’ús, està enfocat a projectes creatius que puguin conviure en un mateix espai i, alhora, generar sinergies entre ells perquè neixin noves iniciatives.

Valkiria

Valkiria HUB és un vibrant punt de trobada entre emprenedors, empreses i professionals on crear contactes i aliances per impulsar el teu negoci. Valkiria HUB compta amb sis oficines privades i diverses sales de reunions per a professionals o petites empreses en un entorn modern i inspirador.

Pamplona 89

Pamplona 89 és un espai de treball i creació compartit dedicat a l’audiovisual i enfocat, principalment, a professionals del sector i estudis.

Transfolab

Transfolab és un coworking ideal per a tots els dissenyadors (de producte, industrials, gràfics), arquitectes, makers interessats en el disseny sostenible, el upcycling, el reciclatge i la reutilització.