Música Fa 2 anys

Cruïlla XXS al DHB amb Razzmatazz

Semblava impossible, però aquest estiu tindrem concerts. Serà gràcies al Cruïlla, que ha creat un nou format de festival urbà en espais oberts i amplis per garantir les mesures de seguretat designades per a la Fase 2: 400 persones assegudes, amb distància de seguretat, mesures d’higiene necessàries, franges horàries d’accés i el compliment estricte de tota la normativa que estigui en vigor al juliol. 

Durant tot el mes de juliol, el Cruïlla XXS ha preparat programació diària en espais emblemàtics de Barcelona.

El 3 i 4 de juliol podrem veure al Barcelona Disseny Hub en col·laboració amb Fuego Live de Razzmatazz  a Kaydy Cain i Ms. Nina. 

Fuego és la resposta clubber de Razzmatazz que des de 2017 acull cada divendres a la flor i nata de l’escena de música urbana que s’ha anat gestant al voltant d’estils com el trap, el hip hop, el grime, el dancehall, el RnB, el reaggeton o els afrobeats.

Ms. Nina s’ha convertit en una de les figures clau del reggaeton que es fa a Espanya. La seva cançó ‘Reinas’ s’ha convertit en un himne més de l’Orgull i ha aconseguit que es deixi de parlar d’ella com “la noia del ‘claro que sí, Guapi” d’aquell anunci que després de llegir això, ja no tornes a llevar-te del cap.

Recentment hem pogut conèixer més sobre la seva visió artística a Mixtape, el documental que aprofundeix en la “revolució” de l’escena urbana a Espanya.

Kaydy Cain junt amb Yung Beef i Steve Lean va crear Pxxr Gvng, un dels màxims exponents del trap al nostre país. Escriu lletres per altres -signatura Juro Que, l’últim single de la Rosalía- i també omple com Kaydy Cain.

En aquests dies tots hem valorat i agraït a músics, escriptors, artistes, ballarins, cineastes, cuiners i una infinitat de professionals més que compartissin el seu treball de manera gratuïta amb tots nosaltres per fer-nos més amena l’estada a casa. A més de donar-los les gràcies hi ha també que donar-los suport econòmicament en esdeveniments com el Cruïlla XXS perquè puguem continuar gaudint de l’art i la cultura.

D’aquí la importància d’aquest pas endavant per part de festival barceloní: és una celebració de la importància de la música en particular i de la cultura en general, ja que aquest any la programació del Cruïlla XXS inclou arts escèniques, monòlegs, circ, conferències i molt més

Si com nosaltres no t’ho vols perdre, fes-te amb la teva entrada aquí.