Formació Fa 2 anys

5 avantatges de les classes online

A causa de l’extraordinària situació els centres formatius han tancat les portes, però el curs segueix. De la mateixa manera que mai és tard per estudiar, fer-ho des de casa també és possible. Evidentment, aquesta modalitat no substitueix la presencial, però la situació ens obliga a adaptar-nos.

Centres com BAU, L’Idem, FX Animation o SAE Institute traslladen el centre a casa a través de les seves aules virtuals.

Els campus virtuals són els espais d’aprenentatge on els alumnes trobaran a professors i companys, així com les activitats, els continguts i les eines per aprendre.

Aprofitant la conjuntura, des de Poblenou Urban District repassem els principals avantatges de l’e-learning:

1. Pots estudiar des de casa
Aquesta és la més evident, potser. Però la veritat és que durant aquests dies, estudiar des de casa pot resultar molt amè.

2. Centrat en l’estudiant
Les necessitats acadèmiques particulars de l’estudiant i la seva activitat formativa són el centre de l’activitat formativa.

3. Treball Col·laboratiu
Treballar en un espai global on s’adquireixen competències digitals i de treball col·laboratiu indispensables per adaptar-se als canvis i afrontar els reptes de la societat del coneixement.

4. Fomenten la responsabilitat i l’autonomia
La metodologia en línia exigeix ​​un alt nivell de disciplina, responsabilitat i organització, qualitats molt valorades en el mercat laboral i en la vida en general.

5. Per últim, però no menys important: Acompanyament de l’estudiant.
L’estudiant està acompanyat en tot moment per professorat especialitzat que té com a funcions principals el disseny, l’orientació, la dinamització i l’avaluació de tot el procés educatiu.

Tant l’equip docent dels centres com direcció, administració i la resta de departaments de BAU, L’Idem, FX AnimationSAE Institute segueixen connectats i treballant a ple rendiment des de les seves respectives llars perquè tant l’alumnat del centre, com els futurs i les futures estudiants rebin l’atenció personalitzada que necessiten.