Formació Fa 2 anys

Cultiva el teu benestar emocional

Poblenou Urban District és una comunitat creativa i cultural molt diversa. Avui volem parlar-vos de BCN Science, Laboratori Creatiu, Stay Hungry Stay Foolish i El 7.

Per què? Doncs perquè, de maneres diferents, es dediquen a millorar el benestar i la salut de les persones. Aprofitem ara que el ritme de la vida s’ha reduït a marxes forçoses per convertir-lo en una oportunitat meravellosa que ens permet cuidar-nos de dins cap a fora. Donem-li la volta a la situació i agraïm que tenim una cosa que sempre ens falta: el temps.

BCN Science es dedica a la comunicació en l’àmbit de la salut a través d’una visió integradora que ha resultat ser infal·lible: contingut científic d’un altíssim rigor, consultoria estratègica i elegància.

Aquesta setmana han tret un curs de Lifefulness totalment gratuït. És un programa d’entrenament mindfulness a completar en 8 setmanes amb exercicis pràctics, lectures i audiovisuals. Està dirigit a tot aquell que vulgui connectar amb si mateix i el seu entorn moment a moment i / o vulgui aprofundir en el desenvolupament d’estratègies per millorar el seu benestar.

En concret, es tracta d’una guia pràctica i interactiva que combina exercicis d’atenció, meditació i ioga suau. Sempre buscant aplicacions per a la nostra vida diària tant en l’àmbit personal com professional.

Aquest és el moment per treballar en qui volem ser de portes endins.

Per la seva banda, des d’El Laboratori Creatiu Lola Giardino ens guia i acompanya en el viatge que és l’autodescobriment mitjançant el taller Dissenya la teva vida en línia. És un programa enfocat a totes aquelles persones que vulguin donar-se l’oportunitat de canviar la seva vida, d’alinear-la amb la seva feina. És per a totes aquelles que s’han cansat de posar excuses i volen passar a l’acció. També per a les que vulguin netejar el soroll mental que limita i que impedeix que es materialitzin somnis i idees.

Diseña tu vida és perfecte per a totes aquelles persones que se sentin desconnectades de si mateixes i vulguin alinear-se amb la seva pròpia naturalesa per posar els seus dons al servei de la vida.

Stay Hungry, Stay Foolish

D’altra banda, des de Stay Hungry, Stay Foolish estan promovent una iniciativa molt interessant. Com sabeu, a Stay, Hungry Stay Foolish es dediquen a ajudar-nos amb els patrons i conductes en la generació d’idees per aplicar-los en camps com la comunicació i l’art, tot i que realment pot aplicar-se a la vida en general.

Durant aquestes últimes setmanes, aprofitant el nou ritme, han estat publicant en el seu compte d’Instagram (@stayhungry_bcn) històries que ens ajudin a filtrar tanta realitat en tan poc espai. Ho fan mitjançant l’art i la imaginació, que són les millors armes.

A més, també han reprès els seus cursos online d’Entrenament creatiu: un procés, un viatge compartit de 9 setmanes en què la inspiració, la motivació i les teves passions troben el seu espai natural.

Finalment, les eines per trobar l’equilibri entre cos i ment d’ El 7 són el ioga i el pilates. Per adaptar-se a aquesta nova situació han obert classes de ioga online per a grups reduïts. A mig camí entre una pràctica d’esport i la meditción, la llista de beneficis del ioga és llarga: equilibra el sistema nerviós, descanses millor, es treballa millor, enforteix ossos i músculs …

Per apuntar envia un mail a hola@el7.cat un parell d’hores abans de la classe o reserva amb antelació.

 

Gràcies per no saltar-te les regles i quedar-te a casa. Des de Poblenou Urban District esperem que estigueu tots bé i que trobeu un moment per dedicar-vos a vosaltres mateixos entre tanta incertesa.