Està passant Fa 3 anys

Design Market Barcelona!

Foment de les Arts i del Disseny (FAD) organitza els dies 13, 14 i 15 de desembre el Design Market Barcelona en el Disseny Hub. Reuneix els millors creadors actuals de l’avantguarda del disseny independent. Aquesta és l’aposta del FAD per estimular l’excel·lència creativa, promocionar noves generacions de talents i acostar el disseny a la ciutat.

Design Market Barcelona s’ha convertit en el mercat imprescindible per a tots aquells que busquen una proposta que s’allunyi del tradicional mercat de nadal.

Què trobaran aquells que s’acostin els dies 13, 14 i 15 de desembre al Desing Market Barcelona?

El divendres 13 el mercat obre les seves portes a les 15h. En finalitzar la jornada, tothom està convidat a la festa d’inauguració. Per quart any consecutiu, en aquest afterwork obert al públic tindrà lloc el lliurament del premi Campari al millor disseny del mercat. Després, se sortejarà una cistella entre tots els assistents amb regals i experiències com, per exemple, entrades per al TNC o L’Auditori, sopar per a 2 a la terrassa de l’hotel Novotel Barcelona City, xecs regal per a Els Encants i CC Glories i molt més.

 

Expositors

En la seva setena edició s’han seleccionat un total de 102 expositors on podran trobar mobiliari, il·luminació, il·lustració, obres d’art de sèrie limitada, moda i complements i joieria contemporània.

 

Plans infantils

L’espai infantil serà a càrrec de Dland. Aquí, els més petits podran crear una gran ciutat amb els seus carrers i edificis utilitzant elements reciclables.

Si voleu participar, no oblideu portar brics nets de 1L, 20cl o de iogurt!

Oferta cultural

Aquest any, proposen que aprofiteu la visita per a descobrir l’oferta cultural i d’oci al voltant el Desing Market Barcelona. Per a això, els propis veïns han preparat una sèrie d’activitats com, per exemple, un taller lúdic per a fomentar la lecura amb Josep Benet a la biblioteca del Clot per a nens i nenes de 4 i 6 anys.

D’altra banda, el Museu del Disseny farà portes obertes tant a les exposicions permantentes com a temporal ‘Víctor Papanek: La política del disseny’, amb motiu del seu 5è aniversari. També hi haurà la possibilitat de realitzar visites dinamitzades, per a més informació, fes clic aquí.

Si, per contra, en sortir del Design Market Barcelona et ve de gust més una obra de teatre, en el Teatre Nacional de Catalunya podràs veure ‘L’amic retrobat’, ‘Mrs Dalloway’ o ‘Europa Bull’. Una altra alternativa, és acostar-te fins a L’Auditori i veure en directe a Pau Vallvé, El Messies de Händel o el concert de Nadal ‘Paraules per la Pau’.

 

Gastronomia

La cafeteria interior està a càrrec Cafès el Magnífic i Tes Sans & Sans. En l’exterior, hi haurà foodtrucks i una barra on se servirà cervesa.

 

A això li cridem nosaltres un cap de setmana complet! Esperem que us acosteu, gaudiu i que ens ho compteu etiquetant-nos en les nostres xarxes socials