Música Fa 3 anys

La Nau: s’acaba l’any però no la música

No tot el que escoltaràs al desembre seran nadales. Et proposem que et prenguis la programació de la Nau com una espècie de calendari d’advent musical.

Anem a pams. L’on ja ho saps: en La Nau. Però…qui?, quan?

 

ALTER AFRICA, ‘Una nit al Senegal’
Divendres 6 de desembre.

Slow Walk Music, presenta la 2a edició de ALTER AFRICA.
En la cita amb la música africana veurem en directe a Nayaban Jean que presenta ‘Plus d’Amour’; Momi Maiga; Ngomez Nokass, la millor banda de sabar i djembe de Barcelona; Future Guewel són Dj Vera G, Moumie i els Ngom; Babay Sy & Douds dos DJs senegaleses i les germanes Mbengue, una institució del ball africà a Barcelona.

Fes-te amb la teva entrada aquí.

Maverick Sabre
Dissabte 7 de desembre

Serà la primera vegada del britànic-irlandès a Barcelona. Dir que Maverick Sabre és versàtil es queda curt, la seva música beu del de l’hip hop, el góspel, soul, l’R&B…resultant ser una combinació d’allò més encertada.
Ve a presentar el seu tercer àlbum, ‘When I Wake up’, que és probablement el més personal. Es tracta d’un llançament independent, realitzat sense timings, que ha donat forma al llarg de 2 anys. Com a curiositat, aquest disc ha estat concebut mentre Maverick Sabre componia música per a altres, com Jorja Smith. Tal com ell mateix explica, escriure per a altres li va inspirar per a compondre ‘When I Wake Up’.

Fes-te amb la teva entrada aquí.

Seguim amb De Staat
Divendres 13 de desembre

La banda holandesa de rock alternatiu va guanyar el premi internacional Rock Vídeo Of The Year als UK Music Vídeo Awards pel videoclip de Kitty Kitty, el primer senzill de Bubble Gum, el seu cinquè àlbum. Com a curiositat, la cançó està basada en l’arribada de Trump a la política.

Bubble Gum és un disc ideal per als amants del rock poc convencional i un treball conceptual que està en una altra lliga. Per a aquesta ocasió, compten amb els mallorquins The Prussians com a teloners.

Fes-te amb la teva entrada aquí.

Los Coming Soon
Divendres 20 de desembre

Van ser uns dels guanyadors del Music Urban Circuit i vam gaudir del seu directe a La Nau fa uns mesos. A 5 dies de nadal, escalfa motors amb #DiscoBallChristmas.

Sobre #PARADISE
És el nou cicle de concerts dels COMING SOON inspirat en les mítiques nits de Paradise Garage. L’estil únic i eclèctic de la música disco i dance però amb tota la potència del xou en viu dels Coming Soon, que proposen viure, més que un concert, una experiència disc de sigloXXI, participativa de ball i felicitat. #SeeYouInParadise

Fes-te amb la teva entrada aquí.

Isaac Real a.k.a Chaca
Divendres 27 de desembre

La vida d’Isaac Real, el campió de la Torrassa, es divideix entre el quadrilàter i el rap.
Visitarà La Nau en concert amb l’artista convidat Abocajarro.

Fes-te amb la teva entrada aquí.