Gastronomia Fa 3 anys

Beer pairing: Edge Brewing y A tu bola

Edge Brewing uneix forces amb els herois gourmet de menjar del carrer A Tu Bola, per organitzar una nit maridatge de menjar i cervesa. Shira Ben Shitrit, la xef i propietària de A tu Bola, prepararà 5 plats que Robin Barden, Head Brewer d’Edge Brewing, juntament amb l’experta en cervesa Stephanie Trensinger, combinaran amb 5 cerveses.

El seu objectiu és compartir i divulgar nous coneixements sobre el procés d’elaboració de la cervesa artesanal i es proposen aconseguir-ho a través de l’apreciació de l’art i la ciència del menjar i el maridatge.

Els ingredients de temporada que diferencien els plats de A tu bola, s’harmonitzaran amb els components d’aroma i sabor de la cervesa Edge Brewing per realçar, contrastar i complementar-se entre si. Les combinacions de sabors sorprendran i emocionaran les teves papil·les gustatives!

Com a part de l’experiència tindràs l’oportunitat única d’explorar la cerveseria mentre et mostren com es fa l’Edge Brewing beer explicant per què es combina amb el menjar que estan presentant. Gaudeix d’una de les cerveses incloses directament del tanc i una altra envellida en fusta, d’una de les seves bótes. Et divertiràs explorant mentre et porten en un viatge d’aromes, sabors i textures.

Edge Brewing es va establir a Barcelona el 2013 de la mà de dos nord-americans que estaven tan ansiosos per unir-se a la revolució de la cervesa artesanal a Europa que van portar una cerveseria. En combinar equips d’elaboració de cervesa nord-americans d’alta enginyeria, els millors ingredients disponibles i molts anys d’experiència en l’elaboració de cervesa, ara estan fabricant cervesa artesanal nord-americà fresca i genuïna per al mercat local. La seva nova casa cervesera es troba en una de les ciutats més emocionants del món, Barcelona, ​​al districte de Poblenou.

Al cor del raval de neix A tu Bola. Un restaurant en el qual el menjar es serveix en forma de bola i seguint els preceptes del Gourmet Street Food. És a dir, menjar ric, de qualitat, ràpida i barat. El restaurant ofereix una carta que s’adapta a tots els gustos, amb plats de boles de carn, de peix i boles vegetarianes.

 


EDGE BREWING