Gastronomia / Música Fa 3 anys

El último vermut del mes

Un cop més final de mes, un cop més El último vermut del mes. Torna als encanta la cita de referencia per celebrar el mes passat i encarar amb ganes y un vermut l’arribada d’un nou mes de l’any.  A més a més aquest será l’ùltim d’aquest 2019!

El proper 27 d’octubre tindrà lloc el darrer ‘el último vermut del mes’ de l’any, el cicle de concerts organitzat per Cooncert.com i Cinzano que, des del seu inici a la tardor de 2018, ja s’ha consolidat com a pla musical diürn i gastronòmic de qualitat al Mercat dels Encants el darrer diumenge de cada mes. En aquesta ocasió, l’artista més votat pel públic és la banda Mujeres, consolidada com a una de les grans formacions de rock alternatiu del país.

La banda barcelonina, que ja porta més de 10 anys de trajectòria, interpretarà cançons del seu darrer EP “Romance romántico” (Sonido Muchacho, 2019), un treball format per quatre himnes inqüestionables que reafirmen l’evolució ascendent de la banda amb lletres cuidades i directes que es combinen amb melodies perfectes sense perdre l’esperit ‘garage’ de la banda. També oferiran cançons del seu últim disc “Un Sentimiento Importante” (2017), un àlbum que va captivar el públic i va significar un salt a la ja dilatada carrera musical de la banda.

Abans i després del concert, Hidden dj’s seran les encarregades de posar-se als plats per oferir una sessió plena de hits de música indie i pop contemporani.

El último Vermut del mes’ té lloc a partir de les 12 del migdia i fins a les 4 de la tarda i ofereix un complet pla d’oci diürn en què la música, la variada selecció de foodtrucks amb diferents propostes culinàries – que inclouen opcions veganes i sense gluten – i el vermut Cinzano són els protagonistes.