Gastronomia / Música Fa 3 anys

L’últim vermut del mes

Si no fos perquè sabem que no t’has perdut ni un, t’explicariem que ‘L‘Últim Vermut del Mes’ és el cicle musical diürn més popular de la ciutat comtal. Popular perquè ningú es resisteix a un domingueo amb vermut, foodtrucks i música, però també perquè ja saps que pots votar a l’artista o banda que vols que actuï.

El diumenge 29 de setembre Cooncert i Cinzano et conviden a que vinguis al Mercat dels Encants a veure en Ferran Palau en l’últim concert de la seva gira. “Blanc” ha estat aclamat per la crítica i ha rebut el Premi Altaveu 2018, Premi Timeout Barcelona 2018 i considerat millor disc de l’any 2018 per Mondosonoro.

N’hi ha que diuen que Ferran és una cosa així com un alquimista del so pop metafísic. “Blanc” és un treball dotat de moltíssima personalitat a causa dels matisos de cadascuna de les 10 cançons que el conformen. Funcionen de forma independent però en conjunt creen una univers eteri. Els sintetitzadors en les tornades i la veu de Palau ens arrosseguen a una voràgine de sensacions càlides, pausades i plàcides.

Si no fos perquè sabem que no t’has perdut cap edició de ‘L’Últim Vermut del Mes’, et explicaríem que les entrades ja es poden adquirir al web de Cooncert.com i el dia de l’esdeveniment a la taquilla. Cada entrada inclou un vermut Cinzano, una marca de vermut compromesa amb promoure la cultura del vermut a través de projectes culturals de qualitat que dinamitzin l’escena cultural local.

Vota pels artistes de les properes edicions i, a més, els participants podran entrar en el sorteig d’entrades per al pròxim ‘L’Últim Vermut del Mes’.

Si no fos perquè ja sabem que no t’has perdut les últimes edicions de ‘L’Últim Vermut del Mes’, hauríem de dir-te que és un planazo.

Horaris:

Portes: 12.00h
Binaural dj: 12.00h
Ferran Palau: 13:30
Final de l’esdeveniment: 16.00h

POLÍTICA DE MENORS: Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats dels seus pares o tutor legal.