WAC Lab
WAC Lab
WAC Lab
Art Fa 2 setmanes

El WAC es converteix en Lab

Com venim anunciant des de fa setmanes, seguim treballant en els esdeveniments que hem redefinit per adaptar-los a l’actual realitat per una #culturasegura i que tindran lloc en els propers mesos: el nostre ’12h Non Stop’ open day & night i una nova versió del nostre Windows Art Circuit (WAC), el WAC Lab.

La propera celebració de la 6a edició del Windows Art Circuit (WAC) es realitzarà sota un nou format, el WAC Lab. Aquest format té com a objectiu garantir la seguretat tant dels artistes com de el públic a més de fer possible que tornem a gaudir de l’art , tallers i xerrades en un espai del Poblenou Urban District.

Durant cinc dies transformarem la fàbrica de Simon en un laboratori de creació on els artistes intervindran diferents espais. L’edifici industrial de 10.500 metres quadrats es convertirà en una residència per a 19 artistes seleccionats. Al recinte es realitzaran intervencions murals, conferències, tallers i exposicions col·lectives pluridisciplinars, a més d’incloure un estand per a la venda d’obres d’art.

Tot el procés de creació es gravarà per crear càpsules de cada artista que podran ser vistes online i poder seguir així el desenvolupament creatiu de les obres. Així mateix, realitzarem tallers exclusius i conferències presencials de grups reduïts amb reserva prèvia i en streaming.

Els artistes treballaran durant els dies esmentats a portes tancades però en el seu últim dia el públic tindrà l’oportunitat de visitar l’espai i poder contemplar les peces artístiques finalitzades. En les properes setmanes desvetllarem més detalls sobre els horaris, artistes participants i com reservar plaça per realitzar les visites i participar en els tallers i conferències. Stay tuned!

D’altra banda, a mitjans d’octubre tornen els nostres esdeveniments Poblenou Open Day & Night, enguany fusionats en un mateix dia i sota el nom de ‘12h non stop‘ ja que tindrà una durada de dotze hores (de 11h a 23h). Amb aquesta extensió horària volem adaptar-nos a les necessitats d’una nova realitat i redissenyar les activitats perquè puguin ser gaudides en un ambient segur, tranquil i exclusiu per a tots vosaltres.

El nostre objectiu és presentar una àmplia programació cultural on en horari de matí hi haurà activitats com ara tallers, xerrades, activitats creatives per a famílies, trobades amb els artistes, etc mentre que a la tarda/nit tindran lloc exposicions, música, etc. Un programa innovador que busca compartir amb el públic els espais, projectes i idees que es generen a la comunitat.