Ens anem de concert

Ens passem l’any esperant l’estiu i, en aquesta ocasió, pensàvem que ni tan sols arribaria. Però, gràcies a la responsabilitat que hem demostrat – i hem de seguir demostrant – podrem gaudir de concerts a l’aire lliure amb una Estrella ben fresqueta durant les nits d’estiu perquè no hi ha res que ens agradi més.

Aquesta setmana us recomanem 4 concerts de la mà d’Estrella Damm per al mes de juliol:

Kaidy Kain i Ms. Nina

Quan? El divendres 3 de juliol i el dissabte 4 de juliol a les 21h.
On? Al Disseny Hub de Barcelona.

El Disseny Hub, serà l’escenari més urbà del Cruïlla XXS amb trap, Dembow, hip hop i molt més. El 3 de juliol el polifacètic Kaidy Kain i el 4 la reina del reggaeton Ms Nina estrenaran un escenari immillorable.

Delafé

Quan? El 19 de juliol a les 22h.
On? Al Poble Espanyol.

El pop i l’electrònica més tranquil·la acompanyen la banda barcelonina en aquesta nova etapa. Single rere single i col·laboració rere col·laboració han donat pas a Hay un lugar, el seu últim i més polit treball, que a més han autoeditat.  A Delafé també podrem veure’l al Poble Espanyol dins el marc del Festival Cruïlla.

El Petit de Cal Eril

Quan? El 26 de juliol a les 22h.
On? Al Teatre Grec.

La banda catalana El Petit de Cal Eril presentarà l’espectacle “La llum de Totes les coses” al costat de Calidos al Teatre Grec de Barcelona. Es tracta d’una nova posada en escena per donar-li una nova dimensió a les cançons que han anat fent créixer màgicament la seva discografia en els últims anys.

Estrella Damm juntament amb Poblenou Urban District, promouen el Districte Creatiu de Barcelona. Gràcies al seu gran suport i als nostres membres associats, seguim impulsant la cultura i el talent local a la nostra ciutat.