Formació Fa 2 anys

Saló de l’Ensenyament Virtual

Poblenou és una fàbrica de creativitat. Aquí desenvolupen la seva activitat professionals de sectors molt diversos i aquí també es formen els que ho seran en el futur.

Aquest és el barri amb més escoles creatives d’educació superior per m2 de Barcelona. Tres des dels centres d’estudis universitaris en l’àmbit de disseny, animació i innovació, membres de la comunitat de Poblenou Urban District seran presents a la Fira de l’Ensenyament fins al 24 de maig.

Aquest any, per motius evidents, al Saló de l’Ensenyament serà virtual. El nou saló online, anomenat FiraCampusVirtual, potenciarà els serveis d’orientació i comptarà amb la col·laboració de professionals que estaran a disposició dels participants a través de xats, webinars i videotrucades grupals.

L’IDEM

L’idem Barcelona és una plataforma per a futurs talents de les arts creatives. Des de 1997 forma als millors professionals dels sectors d’Animació 2D / 3D i videojocs. L’escola aposta per una fórmula acadèmica innovadora i competitiva: doble titulació francesa i europea, professors internacionals en actiu amb coneixements artístics i tècnics, reproducció real de l’ambient laboral, acompanyament individualitzat de l’alumnat, dos campus -un a Barcelona i un altre a França- i una xarxa de 1.000 empreses internacionals de reconeguda trajectòria.

Estaran presentant a la FiraCampusVirtual la seva proposta acadèmica per al curs 2020-2021.

FX Animation

Amb 10 anys d’experiència i reconeguda internacionalment com una de les 100 millors escoles d’animació del món. X Animation Barcelona 3D & Film School és una escola superior amb titulació pròpia i seu única a Barcelona que educa en dos grans àrees de formació 3D: Animació i Cinema. Totes les especialitats es nodreixen d’una formació transversal bidireccional Certificada pels principals fabricants de software.

Els plans formatius s’organitzen en carreres, màsters i cursos, orientats a qui vulgui dedicar-se professionalment al món del cinema, la TV i la publicitat, així com als efectes visuals, l’animació, la postproducció, els videojocs i la infoarquitectura o la realitat virtual.

Visita el seu estand virtual per informar-te de tot.

BAU

BAU és un centre pioner en impartir estudis universitaris de Grau en Disseny dins de l’Espai Europeu d’Educació Superior. BAU també ofereix un Màster Universitari amb accés a programes de doctorat, Màsters i Postgraus professionalitzadors en diferents àmbits específics del disseny: gràfic, audiovisual, interiorisme, i moda.

El Centre compta amb un ampli equip docent format per doctors, llicenciats i professionals especialitzats, provinents de diferents àmbits de la cultura, l’art i el disseny.

A més de la informació que trobaràs al Saló de l’Ensenyament, també pots assistir a les jornades de portes obertes que BAU oferirà el 6 i el 20 de juny.

 

Des de Poblenou Urban District volem aprofitar aquesta ocasió per donar l’enhorabona a totes les persones que es graduen aquest curs i que ho faran en circumstàncies diferents de les esperades.