fotógrafos de moda se unen en acción solidaria
fotógrafos se unen en acción solidaria
Art Fa 2 anys

Fotògrafs s’uneixen en Acció Solidària

Al Poblenou Urban District donem suport activament a projectes de la comunitat creativa tant local com internacional. I si a més posseeixen un perfil solidari, ens enamorem de la iniciativa.

Aquest és el cas de la iniciativa Photosforspain.com, una plataforma en la qual reconeguts fotògrafs de la moda espanyols s’han unit en una gran acció solidària. Aquests especialistes en moda han donat representacions dels seus treballs més icònics per, a través de la venda d’edicions originals limitades, recaptar fons que seran destinats a ajudar a nenes i nens que es troben en situació de vulnerabilitat davant la crisi generada pels efectes de la pandèmia COVID-19.

fotógrafos de moda se unen en acción solidaria

Les fotografies es poden comprar a la plataforma online Photosforspain.com, una iniciativa de l’empresa productora Alana Company amb la qual pretenen “ressaltar la bellesa de la solidaritat humana a través l’art”. Tots els diners recaptats es destinaran a Aldeas Infantiles SOS Espanya.

“És moment de solidaritat i tornarem als set de rodatge amb la satisfacció d’haver ajudat a milers de nenes i nens que representen el futur d’aquest gran país”. Alexibia González, cofundadora de Alana Company.

En Photosforspain.com, on podem descobrir expressions gràfiques de diferents realitats i contextos, podem trobar entre molts altres fotògrafs l’obra de la col.laboradora Bèla AdIer, membre també de la comunitat de Poblenou Urban District i propietària de la botiga de mobles Última Parada. La fotògrafa ofereix la possibilitat d’obtenir una còpia signada per ella passant-se per al seu estudi.

La campanya solidària estarà disponible fins a finals de juny. Tots/es aquells/es que vulguin donar suport a la iniciativa tan sols han de visitar el web i seleccionar la fotografia de la seva preferència. Un cop processada la compra la imatge impresa s’envia a qualsevol part del món.

Alexibia González, cofundadora de Alana Company, destaca el caràcter multipropòsit de la iniciativa: ” L’art és la manifestació més poderosa en la qual la humanitat pot refugiar-se en els moments més difícils. Genera una doble satisfacció aportar a una noble causa a el mateix temps que inverteixes en una obra d’art. Volem seguir aportant ”.

Aldeas Infantiles és una organització internacional d’atenció directa a la infància, considerada una de les més grans d’Espanya. Va ser fundada el 1940 a Àustria. En l’actualitat té presència en més de 136 països i és membre de la UNESCO.

Al nostre país ha posat en marxa la campanya #JuntosPodemosLograrlo a través de la qual espera recaptar fons suficients per atendre a més de 10 mil nens que es troben en situació de vulnerabilitat davant l’impacte que ha generat en milers de famílies la crisi del coronavirus.

Participa a PhotosForSpain