Formació Fa 3 anys

FX Animation i la gran festa del 3D

El passat 3 desembre es va celebrar el 11è FÒRUM de nous continguts audiovisuals: 3D i Cinema de l’escola FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School.

Des de fa 11 anys, FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School ofereixen l’oportunitat d’entrar en contacte amb els grans professionals de la indústria nacional i internacional, a través d’una sèrie de conferències i masterclasses obertes a tot el públic (aficionat, estudiants i professionals ) Noms com Carlos Baena (Pixar) Félix Vergés (el Ranchito) Carles Grangel (Grangel Studios) Manuel Artola (Deluxe) Raúl Rocha (Illusorium Animation Studios) han estat ponents en l’última edició de l’Fòrum.

En aquesta edició, ha continuat generant sinergia entre empreses, professionals i alumnes. Va ser una jornada en què compartir bones pràctiques i donar visibilitat a tot tipus de projectes, posant en comú les idees per al futur del nostre sector.

Al matí, es van oferir masterclasses de la mà de figures internacionals i per la tarda, amb presentacions de AlumniX que s’han incorporat al món laboral dins de superproduccions, en què van explicar com es treballa en equips internacionals van ensenyar projectes.

FX ANIMATION té una trajectòria de 12 anys, en els quals ha aconseguit fites que els han portat a comptar amb un gran reconeixement internacional com a escola i com a bressol de talents, i estar dins de les 100 millors escoles d’animació i cinema a nivell mundial.