Formació Fa 2 anys

L’Idem International Animation Summit

Idem International Animation Summit 2020 reuneix a Barcelona als arincipals estudis d’animació internacionals

La 6a edició d’aquest esdeveniment professional organitzat per L’Idem Creative Arts School tindrà lloc de l’29 a l’31 de gener.

L’escola superior L’Idem Creative Arts School organitza la 6a edició de l’International Animation Summit, la trobada anual de referència en el sector de l’Animació destinat a potenciar el talent creatiu i connectar-lo amb el mercat laboral.

Els principals estudis d’Animació 2D i 3D, entorns audiovisuals, efectes visuals, videojocs i realitat virtual es donaran cita a la nova edició de la trobada, que tindrà lloc de l’29 a el 31 de gener a Barcelona.

Comptarà amb la presència d’exalumnes i els seus casos d’èxit com Virasay Lovan, format a L’Idem Creative Arts School França que ha treballat en alguns dels estudis més punters de moment. També amb visites de luxe com la de Kristoff Serrand, actualment Director d’Animació de DreamWorks Animations.

Més de trenta estudis internacionals de reconeguda trajectòria han confirmat la seva assistència a l’Idem International Animation Summit 2020. Noms com Ghost VFXGiant AnimationMikrosMelusine ProductionsFolimage2D3D Animations i B-Water Studio, entre d’altres, renoven la confiança dipositada al Summit com a plataforma de descobriment de nou talent creatiu. En aquesta nova edició i per primera vegada, L’Idem International Animation Summit comptarà amb la participació de The SPA Studio, nominat als premis Oscar en la categoria de millor pel·lícula d’animació pel llargmetratge “Klaus”

6a edició a Barcelona

Les dues primeres edicions de l’Summit es van dur a terme al campus de l’Idem a Perpinyà. França és la gran potència de cinema d’Animació europeu segons l’informe Mapping the Animation Industry in Europe, realitzat per l’Observatori Europeu Audiovisual. A partir del 2016, el Summit ha tingut lloc a Barcelona, ​​ciutat creativa per excel·lència i que compta amb un gran nombre d’estudis professionals i centres formatius especialitzats.

La nova edició de l’Summit tindrà lloc a la ciutat, de l’29 a l’31 de gener. Durant tres dies, el campus de l’Idem ubicat al districte 22 @ acollirà les trobades entre professionals i alumnes. Mitjançant el Summit, l’escola vol potenciar l’Animació de qualitat, així com connectar els grans professionals del nostre país amb algunes de les empreses clau de la indústria europea, amb què l’Idem treballa des de fa més de 20 anys.

Un esdeveniment orientat cap al mercat laboral

L’Idem International Animation Summit és un esdeveniment internacional promogut per L’Idem Creative Arts School que, des de 2014, reuneix professionals de l’animació de reconeguda trajectòria i alumnes dels últims cursos d’aquesta escola internacional.

L’Idem Creative Arts School

Escola internacional dedicada a la formació superior en Animació 2D / 3D i Videojocs, i Disseny Gràfic. Compta amb dos campus: un en el districte de la creativitat i la innovació de Barcelona, ​​el 22@; i un altre a Perpinyà. Des de fa més de 20 anys, L’Idem és un referent en l’ensenyament de les arts creatives a França, especialment en els àmbits de l’Animació, el Disseny Gràfic, el Audiovisual i el So.