Música Fa 3 anys

Per Nadal vine a La Nau

La nova proposta de Los Coming Soon arrenca el pròxim 20 de desembre amb #DiscoBallChristmas a La Nau.
El millor? és que el concert és totalment gratuït, només has de reservar la teva invitació aquí.

Patricio i Lala són germans i la seva aventura com Els Coming Soon va començar amb un estil molt pop que, amb el temps, ha evolucionat al dans-floor amb influència house sense abandonar mai la seva essència: el Groove i el funck. a diferencia dels Djs’ que els Djs, els germans Hirsch, només usen instruments. D’aquesta manera, aconsegueixen un so orgànic, fresc i canalla.

#PARADISE ♥ és el nou cicle de concerts de Los Coming Soon, inspirat en les mítiques nits de Paradise Garage. En ells, exploraran l’estil únic i eclèctic de la música disco i dansi però amb tota la potència del seu xou en viu. Amb #PARADISE ♥ et proposen viure, més que un concert, una experiència disc de sigloXXI, participativa de ball i felicitat.

 

Los Coming Soon han tingut ocasió de compartir escenari amb gent com Tame Impala, 2ManyDJ’s o Metronomy i haver exercit de teloners de Toro i Moi i Snow Patrol. Les seves influències poden resultar evidents: els punteos de Two Door Cinema Club, l’evocació d’un suau indie pop d’uns Kings of Convenience i els recursos dels Phoenix més ballables podrien definir alguns dels seus hits.
Per altra banda, el seu recorregut artístic els ha portat a tocar en sales emblemàtiques de la ciutat com Razzmatazz, Monumental Club, Apol·lo, Pal Market Fest i, ara, repeteixen en La Nau.

Per últim, el mes d’octubre passat La Nau va acollir el concert final de la primera edició del Music Urban Circuit (MUC), un live show en el qual ningú va poder resistir-se al ritme dels Coming Soon.