Art Fa 1 any

El “Murmullo” a Piramidón

Cada fotògraf, recorre un camí personal sobre la implicació artística a l’hora de fotografiar que va molt més allà de la tècnica. La idea que sosté la imatge, se sustenta mitjançant el missatge que expressa.

El proper dimarts 28 de gener a les 19:30 tindrà lloc a Piramidón la inauguració de l’exposició “Murmullo” de l’artista resident Kati Riquelme que es podrà visitar fins al 9 d’abril.

L’artista Kati Riquelme, fotògrafa especialitzada en processos fotogràfics del segle XIX, ens presenta una sèrie  de mitjans formats que tenen com a tema la foscor que moltes vegades ha d’afrontar l’individu i el bosc com a metàfora d’aquesta experiència. A partir d’aquesta premissa proposa un recorregut immersiu entre les obres i busca embolcallar l’espectador amb l’atmosfera que ha aconseguit generar.

El treball de Kati Riquelme, centrat en la poètica de les emocions, fins ara s’ha caracteritzat per ser de petites dimensions forçant l’espectador a una aproximació més íntima amb cada una de les obres. Ara fa un salt a peces de més tamany i posa un èmfasi especial en el muntatge i en el paper que l’espai expositiu ha de jugar en la percepció del públic. Mantenint sempre el blanc i negre com a eina d’expressió, el negre en aquest cas adquireix una presència principal i és el centre d’una proposta que busca penetrar en la part més profunda que habita dins de cada un de nosaltres.

Des del seu naixement, Piramidón ha buscat  fer costat als artistes davant les inestabilitats del mercat de l’art i a les dificultats de trobar un espai de treball adequat a les seves necessitats. Piramidón és un espai híbrid entre fàbrica de creació i galeria d’art.