Està passant Fa 3 anys

Benvinguts, Bcombinator!

Situat al número 32 del carrer Badajoz, Bcombinator és molt més que un coworking. És un lloc ‘tot en un’ pensat per a emprenedors.

En funció del que necessitis, Bcombinator posa a la teva disposició diferents plans:
Coworking Lounge és perfecta per a reunions de negocis o un coworking de tipus casual. Si ets un nòmada digital i busques inspiració i productivitat, la millor opció serà Hot desk. Si no treballes sol, Personal Station està pensat, sobretot, per equips col·laboratius i professionals que busquen treballar en un ambient innovador i emprenedor. Per contra, si prefereixes la privacitat, Office Box és perfecte per a tu.

Un dels avantatges dels què pot presumir Bcominator és la seva xarxa de mentors: empresaris d’èxit disposats a ajudar-te a conseguir teus objectius en àmbits com la transformació digital, finançament i legal, màrqueting o lideratge, entre d’altres.

I, per si fos poc, Lean Startup Incubation és un programa que sorgeix de la col·laboració entre Bcombinator i la UPC School.
El programa està impartit i mentoritzat per prestigiosos emprenedors que ajuden a altres a desenvolupar o consolidar el seu projecte empresarial amb les majors garanties d’èxit, a les que s’ ha de sumar l’experiència pròpia d’haver creat més de 300 startups amb aquesta metodologia.
La incubació en Bcombinator et dóna l’oportunitat de conviure amb altres emprenedors, experts i mentors que t’assessoraran durant tot el procés d’iteració i pivot fins que el teu producte encaixi perfectament al mercat. Realitzar aquest programa etpermetrà crear o impulsar la teva empresa amb més solvència i control i, a més, obtindràs el títol de Postgrau de UPC School.

A més dels serveis bàsics de wifi i cable o cafeteria, Bcombinator ofereix també accés les 24 hores del dia, recepcionista, telèfon propi, adreça fiscal i molt més per no hagis de preocupar de res i puguis centrar-te en el teu negoci.

A Poblenou Urban District estem molt feliços que la nostra comunitat ofereixi espais com Bcombinator.