Està passant Fa 3 setmanes

La comunidad crece con la llegada de Bcombinator!

Situat al número 32 del carrer Badajoz, Bcombinator és molt més que un coworking. És un lloc ‘tot en un’ pensat per a emprenedors.

En funció del que necessitis, Bcombinator posa a la teva disposició diferents plans:
Coworking Lounge és perfecta per a reunions de negocis o un coworking de tipus casual. Si ets un nòmada digital i busques inspiració i productivitat, la millor opció serà Hot desk. Si no treballes sol, Personal Station està pensat, sobretot, per equips col·laboratius i professionals que busquen treballar en un ambient innovador i emprenedor. Per contra, si prefereixes la privacitat, Office Box és perfecte per a tu.

Un dels avantatges dels què pot presumir Bcominator és la seva xarxa de mentors: empresaris d’èxit disposats a ajudar-te a conseguir teus objectius en àmbits com la transformació digital, finançament i legal, màrqueting o lideratge, entre d’altres.

I, per si fos poc, Lean Startup Incubation és un programa que sorgeix de la col·laboració entre Bcombinator i la UPC School.
El programa està impartit i mentoritzat per prestigiosos emprenedors que ajuden a altres a desenvolupar o consolidar el seu projecte empresarial amb les majors garanties d’èxit, a les que s’ ha de sumar l’experiència pròpia d’haver creat més de 300 startups amb aquesta metodologia.
La incubació en Bcombinator et dóna l’oportunitat de conviure amb altres emprenedors, experts i mentors que t’assessoraran durant tot el procés d’iteració i pivot fins que el teu producte encaixi perfectament al mercat. Realitzar aquest programa etpermetrà crear o impulsar la teva empresa amb més solvència i control i, a més, obtindràs el títol de Postgrau de UPC School.

A més dels serveis bàsics de wifi i cable o cafeteria, Bcombinator ofereix també accés les 24 hores del dia, recepcionista, telèfon propi, adreça fiscal i molt més per no hagis de preocupar de res i puguis centrar-te en el teu negoci.

A Poblenou Urban District estem molt feliços que la nostra comunitat ofereixi espais com Bcombinator.