Música Fa 3 anys

3 concerts a final de mes a La Nau!

Aquesta setmana a La Nau, podràs gaudir d’una programació variada per encarar el final de mes. Des del pianista autodidacta Alfa Mist, passant pel jazz frenètic i improvisat de Ghost-note fins al post-punk de The Twilight Sad. Tres concerts perquè la setmana passi el triple de ràpid.

ALFA MIST
Octubre 29

Alfa Mist, un pianista autodidacta, raper de vegades, que aviat es va veure atret pel jazz, i la música del món. Ha crescut en Newham, East London, on va començar el seu viatge musical com a productor de grime i hiphop. I fins ara …

Dos anys després del seu últim àlbum en 2017 “Antiphon”, aquest any va treure l’avió “Structuralism”. Un àlbum al·lucinant amb pinzellades de saxos i precioses melodies de piano. I ve a la meva segona casa la sala La Nau de Barcelona, ​​per primera vegada a Espanya, per fer-te vibrar

GHOST – NOTE FEAT. MONO NEON
Octubre 30

Encapçalats per dos membres de Snarky Puppy, i guanyadors de diversos Grammy, GHOST-NOTE té un so explosiu, que fusiona elements de jazz amb afrobeat, sintetitzadors i una percussió frenètica.
Una banda formada per músics d’un altre planeta, que han col·laborat amb artistes com Prince, Herbie Hancock, Snoop Dogg, Erykah Badu, Kendrick Lamar o Marcus Miller, entre d’altres. En directe porten el seu groove i funk al futur a partir dels pilars que abans van crear referents com James Brown o Sly & The Family Stone, i insuflant aire fresc al seu funk amb barreja de jazz, afrobeat, hip-hop i psicodèlia.

 

Amb el llançament el seu últim àlbum l’any passat, Swagism, Ghost-Note ha deixat clara la seva missió. El projecte es fonamenta sobre influències de les jams de funk i R’n’B que en els anys 80 marcaren els discos de Quincy Jones i Herbie Hancock. El directe d’aquesta superbanda americana crea un groove seductor i ballable des del primer minut.

Amb tan sols 4 anys d’existència i dues àlbums al mercat, Ghost-Note ja és una de les bandes de referència a nivell mundial, reconeguda pels seus enèrgics concerts.

THE TWILIGHT SAD
Octubre 31

The Twilight Sad s’ha format al voltant del duo central que formen James Graham i Andy MacFarlane. Van irrompre en l’escena amb un aclaparador àlbum debut el 2007, Fourteen Autumns and Fifteen Winters, i a partir d’aquí s’ha produït una evolució innegable en tota l’aclamada obra que han concebut des de llavors.

Amb un clar propòsit i una col·lecció de cançons viscerals, The Twilight Sad torna ara amb el seu primer àlbum des del llançament de l’aclamat Nobody Wants to Be Here and Nobody Wants to Leave (2014). D’It Will not Be Like This All the Time s’extreuen temes com ‘VTR’. Un àlbum emocionant, al seu torn cinemàtic i claustrofòbic, amb el qual la banda aprofundeix en el més profund per oferir la seva versió més crua i enèrgica de la vida.