Art Fa 1 mes

La Plataforma celebra la desena edició de ‘Arte & Venta’

La Plataforma, galeria d’art contemporani i estudi de producció, obre les seves portes per celebrar el seu desè aniversari i la desena edició de ‘Arte & Venta’.

Aquesta exposició col·lectiva és una oportunitat única per conèixer els artistes pels quals han apostat.

En aquesta mostra pluridisciplinar anual, podreu trobar obra gràfica d’artistes plàstics, il·lustradors i fotògrafs i una selecció editorial de llibres sobre art i disseny. Una ocasió perfecta, no només per acostar-se a l’obra dels seus meravellosos artistes, sinó d’afinar les idees abans que arribin les festes i donar suport al art.

Des de 2010, La Plataforma celebra aquesta exposició col·lectiva on reuneix obres de diferents artistes com Matías Krahn, Ainize Txopitea, Joaquín Urbina, Alicia Vogel, Amalia Pereira, Asis percal, Carlos Anzola, Daniel Páez Fernández, Javier Royo, Ken Umehara, Joprge Stasny, Marina Salazar, Francisco Denegri, Patrick Thomas, Oriol Tarrides, Per Henrik Adolfsson, Ramon París, Ricard Aymar i Xavier Rosales Ico, entre d’altres. En ella, podreu trobar peces úniques de: pintura, serigrafia, fotografia, disseny gràfic i il·lustració.

També hi trobareu una selecció de llibres que abasten des de l’art, el disseny gràfic i la fotografia fins a contes i històries il·lustrades per als més petits, d’editorials com Taschen, The Folio Club o Ekaré i fins i tot llibres d’artista autoeditats. I també objectes de disseny ideals per regalar.

La inauguració tindrà lloc en dues franges horàries diferenciades i seguint totes les directrius per a la seguretat dels assistents.

Serà necessària la reserva d’entrada a través de l’esdeveniment que han creat a Eventbrite.

ANIVERSARI DE LA GALERIA el 18/12/20

A més, el proper 18 de desembre, la galeria d’art La Plataforma celebrarà el seu desè aniversari al costat dels artistes, amics i col·laboradors que han impulsat, han donat suport i cregut en el projecte. Durant el dissabte, podreu celebrar al costat de l’equip de La Plataforma, deu anys d’art, creativitat i molta il·lusió.

Horari extraordinari: 19 i 20 de desembre, de 11h a 20h.

Dissabte 19 i diumenge 20 de desembre, la galeria La Plataforma obrirà de forma excepcional de les 11h a les 20h, dins el marc de les activitats de l’Urban Creative District.