Art Fa 3 anys

Clausura de ‘Yo Inmigrante’

Donat l’èxit de l’exposició  “Yo, Inmigrante”, la galeria La Plataforma clausura “Yo Inmigrante” obrint de manera excepcional el dissabte 16 de novembre de les 11h a les 15h. Si encara no has pogut anar-hi, aquesta es la teva oportunitat!

La Plataforma va obrir les seves portes a Imago, art in action per presentar l’exposició Yo, Inmigrante de la il·lustradora Rayma Suprani, una exposició que emigra de ciutat en ciutat i que posa de manifest la universalitat de la immigració per connectar-nos amb els aspectes més emocionals de la mateixa.

L’exposició es va inaugurar el 15 d’octubre, i va comptar amb diverses activitats paral·leles i la presència de Rayma Suprani. “YO, INMIGRANTE” és una exposició itinerant que emigra de ciutat en ciutat, una sèrie d’il·lustracions que amaguen darrere del seu humor, un contingut completament emocional que convida l’espectador a reflexionar sobre el tema migratori.

Donat l’èxit de l’exposició  “Yo, Inmigrante”, la galeria
La Plataforma clausura obrint de manera
excepcional el dissabte 16 de novembre
de les 11h a les 15h.

“Yo inmigrante” va ser inaugurada a Miami, FL a la galeria Imago Art in Action al novembre de 2018 i al març de 2019 va viatjar a Houston, TX. Després de l’èxit (superant les 6.000 visites ambdos ciutats) es va traslladar a Europa i és així com es va iniciar aquesta gira d’exposicions itinerants començant per Madrid i posteriorment Barcelona.

El treball de la il·lustradora veneçolana Rayma Suprani posa de manifest la universalitat de la immigració i ens connecta amb els aspectes més emocionals de la mateixa. Rayma aprofita el seu exili a Miami per crear més de 40 il·lustracions que mostren el “procés de desarrelament, d’identitat, de reconstruir-se” de l’exili veneçolà i exploren des de la mirada i l’experiència personal de l’artista gràfica, les emocions dels que han de abandonar- tot, traslladar-se a altres terres i iniciar un nou camí.

 

L’arribada de Rayma Suprani va donar peu a diverses activitats com un col·loqui de Rayma Suprani juntament amb l’il·lustrador Javier Royo, moderat per la periodista veneçolana, establerta a Barcelona, Andrea Daza, en col·laboració amb BAU. També hi va haver un meet up amb l’artista en col·laboració amb Ïnta un dels majors projectes de gastronomia veneçolana establert a Barcelona.