Art Fa 2 anys

La Plataforma reobre amb Jorge Stasny

La Plataforma, galeria d’art contemporani i estudi de producció, obre les seves portes el 18 de Juny per inaugurar Synkretismos, l’exposició individual de l’artista madrileny Jorge Stasny.

‘Synkretismos’ ens convida a observar com la iconografia urbana ha estat capaç d’adaptar-se a la proliferació incessant d’imatges, nodrint-se d’elles i incloent nous elements a la semàntica pròpia de l’expressió plàstica urbana.

Jorge Stasny utilitza la pintura com forma d’exploració. Treballa la pintura automàtica a través de grafismes de línia cal·ligràfica i de l’espai en blanc amb una finalitat harmònica i amb l’objectiu de donar llum sobre l’inconscient. El seu interès per les imatges sincrètiques i la seva metodologia van acompanyats d’un ús racional del color, que busca captar l’atenció de l’observador i generar un contrast equilibrat.

“M’agradaria seduir-vos pel color i atrapar-vos amb el símbol”
Jorge Stasny

 

El pròxim dia 18 de Juny, La Plataforma rebrà al públic en dues franges horàries amb aforament limitat per a garantir la seguretat dels assistents:

– De 18.00 a 20.00
– De 20.00 a 22.00

Reserva la teva plaça per a assistir a la inauguració de ‘Synkretismos’ aquí.

Dins del marc de l’exposició ‘Synkretismos’ i la celebració del WAC/Windows Art circuit, els dies 17 i 18 de Juliol hi haurà una segona trobada amb artista. La presència de Stasny en el circuit serà una oportunitat fantàstica per a conèixer a l’artista i el seu procés creatiu.