Art Fa 3 anys

La Plataforma prorroga “Interludis”

Els individus tenim la capacitat de transformar el nostre entorn a través de la nostra percepció i de l’interferència que generem en ell.

A partir d’aquest concepte, l’artista Maurici Ginés ha creat “Interludis“, una exposició en la qual vol representar la identitat, la igualtat i la diferència dels individus com alguna cosa positiva a través de la incidència de llum en un element estàtic.

A causa de l’interès que ha suscitat des de la passada edició de l’Off Llum, La Plataforma, galeria d’art contemporani, prorroga l’exposició “Interludis” de Maurici Ginés fins al 20 de març.

Les obres de l’exposició “Interludis” presenten una única interferència que forja la seva identitat en relació amb l’entorn; com aquesta l’afecta i com, al seu torn, altera l’entorn. D’aquesta manera, els elements que sobresurten en cada peça alteren la seva percepció creant una obra única segons qui la vegi.

Les peces amb interferències en parelles emergeixen en diferents colors generant una empremta en l’entorn d’un mateix color. Aquesta dualitat en diferents composicions cromàtiques expressa el valor de la diferència entre les persones, i al mateix temps que la nostra essència és la mateixa.

Maurici Ginés comença la seva relació amb la llum el 1994 com a mode d’expressió. Des de llavors, tota la seva obra es basa en aquest mitjà i la seva percepció. Destaca el seu treball en l’espai urbà, a través de matrius de leds, mappings o instal·lacions de llum. Una altra branca del seu treball són les obres lumíniques, com és el cas d'”Interludis”, on cada peça busca relacionar-se amb l’individu a través de la variable percepció de la llum i del color.

Si encara no has visitat La Plataforma, l’exposició “Interludis” és l’excusa perfecta per fer-ho. A més, també podràs trobar obres de diferents artistes plàstics, il·lustradors i fotògrafs; una tria editorial de llibres d’art.